Sacoșe

 Sacoșe personalizate pentru compania dvs.!

Sacoșele personalizate reprezintă un accesoriu necesar pentru oferirea cadourilor promoționale, dar și un mijloc eficient pentru promovarea identității sau a imaginii companiei dvs. Vă oferim oportunitatea de a alege modelele de sacoșe care se potrivesc cu imaginea companiei dvs.: sacoșe din material textil personalizate, sacoșe din hârtie personalizabile și sacoșe din plastic personalizabile. Personalizarea acestora se poate realiza prin transfer...

 Sacoșe personalizate pentru compania dvs.!

Sacoșele personalizate reprezintă un accesoriu necesar pentru oferirea cadourilor promoționale, dar și un mijloc eficient pentru promovarea identității sau a imaginii companiei dvs. Vă oferim oportunitatea de a alege modelele de sacoșe care se potrivesc cu imaginea companiei dvs.: sacoșe din material textil personalizate, sacoșe din hârtie personalizabile și sacoșe din plastic personalizabile. Personalizarea acestora se poate realiza prin transfer serigrafic, serigrafie, sublimare, tampografie sau print digital.

Citește mai mult

Subcategorii

 • Sacoșe textile

  Sacose personalizate ieftine

  Sacose personalizate ieftine. Sacosele personalizate prezintă o utilitate ridicată pentru o promovare pe termen lung. Sacosele personalizate pot fi utilizate in diferite campanii promoționale, târguri, expoziții.  Puteți opta pentru sacoșe personalizate cu pliu la bază sau pe lateral, pentru a permite transportarea produselor volumetrice, iar pentru rezistență sacosele personalizate sunt prevăzute cu mânere întărite, care pot fi scurte sau lungi, în funcție de solicitare. Personalizarea sacoselor de cumparaturi se poate realiza prin transfer serigrafic, serigrafie sau print digital.

 • Sacoșe din hârtie

  Sacoșe din hârtie kraft sau tip cadou personalizate

  Sacoșele din hârtie kraft personalizate reprezintă o opțiune din ce în ce mai avantajoasă pentru comercianții de confecții și încălțăminte, pentru companiile de publicitate care oferă diferite articole promoționale, pentru firmele de catering, cofetării și patiserii, farmacii, acestea reprezentând soluția perfectă pentru un ambalaj la un cost redus. Sacoșele din hârtie kraft pot fi cu mânere din hârtie plată lipite la interior sau exterior, cu mânere din hârtie răsucită sau șnur textil. Acestea prezintă pliuri laterale și la bază pentru a permite transportarea produselor voluminoase.

 • Sacoșe din plastic

  Sacoșe din plastic personalizate

  Sacoșele din plastic personalizate pot fi de mai multe feluri: sacoșe plastic tip banană, sacoșe plastic tip maieu, sacoșe plastic cu mâner aplicat, sacoșe plastic tip Box Bag, sacoșe pentru colectarea deșeurilor, etc. Sacoșele din plastic sunt fabricate din polietilenă de joasă densitate sau de densitate medie, în funcție de preferințele clienților. Sacoșele din plastic personalizate reprezintă soluția perfectă pentru promovare și utilitate.

Afișez 1-48 din 90 produse

Sacoșe textile, din hârtie sau plastic personalizate cu logo-ul sau brandul companiei dvs.!

Indiferent de modelul de sacoșă ales sau de mărimea acesteia, indiferent dacă este o sacoșă personalizată sau nu, calitatea întotdeauna primează, începând de la materia primă utilizată și până la finalizarea imprimării. Quick Promo vă răsplătește cu cea mai bună calitate.

Sacoșele textile sunt confecționate din diverse tipuri de materiale: bumbac, material nețesut, poliester, iută sau nailon.  Sacoșele personalizate sunt ideale pentru târguri, evenimente de promovare, expoziții, conferințe sau călătorii. O modalitate inedită este cea de a personaliza sacoșele cu designul dorit pentru a fi distribuite angajaților, clienților sau partenerilor de afaceri.

Sacoșele din hârtie kraft sau tip cadou, precum și cele din plastic tip banană, tip maieu, cu mâner aplicat sau tip Box Bag, pot fi folosite, de asemenea, pentru campaniile dvs. de promovare.

De cele mai multe ori clientul când selectează cea mai bună ofertă de pe piață, este interesat și de operativitatea cu care furnizorul îi livrează comanda. Quick Promo vă oferă promptitudine în executarea comenzilor și apoi livrarea acestora până la destinație, în cel mai scurt timp.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare