Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Material:
Culori disponibile

Articole plajă

Articole plajă personalizabile

Pe site-ul nostru veți găsi o mulțime de articole pentru plajă, utile și interesante, care se pot personaliza cu succes. Cu astfel de articole pentru plajă personalizate, clienții sau partenerii de afaceri își vor aduce aminte de serviciile companiei dvs. chiar și în vacanță.  Alegeți-vă articolele potrivite pe...

Articole plajă personalizabile

Pe site-ul nostru veți găsi o mulțime de articole pentru plajă, utile și interesante, care se pot personaliza cu succes. Cu astfel de articole pentru plajă personalizate, clienții sau partenerii de afaceri își vor aduce aminte de serviciile companiei dvs. chiar și în vacanță.  Alegeți-vă articolele potrivite pe care doriți să le oferiți ca șă materiale promoționale, pentru a vă asigura de îndeplinirea scopului vizat: loializare, promovare și atragere de noi clienți.

Citește mai mult

Articole plajă Total 54 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 54 produse
Afișez 1-48 din 54 produse

Comandați online articole pentru plajă personalizate cu logo-ul sau mesajul dvs.

Quick Promo vă pune la dispoziție toate produsele de care aveți nevoie pentru o relaxare sigură și distracție pe cinste: genți pentru plajă personalizate, scaune pliabile, prosoape brodate, saci marinărești personalizabili, seturi de jocuri pentru plajă, umbrele personalizate de plajă, ochelari de soare, etc.

Cu setul de jocuri nu vă veți plictisi niciodată pe plajă! Conține o pungă gonflabilă în care veți găsi 2 palete de plajă, o mingiuță, frisbee si minge gonflabilă de plajă. Setul promoțional se poate personaliza prin tampografie pe palete sau frisbee, prin tampografie.

Ochelari cu ramă din bambus polarizați și lentile (UV-400) din policarbonat. Dacă purtați acești ochelari eleganți cu siguranță veți fi remarcat. Ambalați în cutie din bambus. Personalizarea se realizează prin tampografie, pe cutia din bambus sau pe ramă.

Optați pentru articole plajă personalizate cu logo-ul sau sloganul companiei pentru rezultate pe măsura așteptărilor.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare