Pixuri

Comandați pixuri personalizate pentru afacerea dvs. la prețuri de importator

Comandați pixuri personalizate din cele mai variate modele de pixuri de plastic, plastic biodegradabil, metal, hârtie reciclată, bambus. Acestea pot fi personalizate prin tampografie sau gravare cu numele sau logo-ul companiei. Creioanele și markerele sunt și ele o bună alegere, pentru că instrumentele de scris sunt folosite de peste 20 de ori într-o lună, conform statisticilor mai mult decât multe alte produse promoționale.

Comandați pixuri personalizate pentru afacerea dvs. la prețuri de importator

Comandați pixuri personalizate din cele mai variate modele de pixuri de plastic, plastic biodegradabil, metal, hârtie reciclată, bambus. Acestea pot fi personalizate prin tampografie sau gravare cu numele sau logo-ul companiei. Creioanele și markerele sunt și ele o bună alegere, pentru că instrumentele de scris sunt folosite de peste 20 de ori într-o lună, conform statisticilor mai mult decât multe alte produse promoționale.

Citește mai mult

Subcategorii

 • Pixuri plastic

  Pixuri plastic personalizate online la un clic distanță

  Cel mai bun produs promoțional și cel mai la îndemână rămâne pixul promoțional indiferent că e cu mecanism tip clic, cu răsucire sau cu capac detașabil. Sunt cele mai utile pentru a spune potențialilor clienți cine sunteți la diverse evenimente și ocazii.

 • Pixuri metalice

  Cumpără pixuri metalice gravate cu logo-ul tău la preț de importator

  Cumpără pixuri metalice promoționale la preț de importator pentru toate evenimentele promoționale la cele mai ieftine prețuri. Veți putea achiziționa de la noi pixuri gravate, printate sau printate full colour cu logo-ul sau grafica dvs. Multe din aceste pixuri sunt oferite cu transport gratuit.

 • Pixuri eco

  Pixuri eco personalizate din lemn, carton sau material reciclat

  Pixurile eco nu au fost niciodata mai la modă, ca acum când foarte multe din resursele de lemn se irosesc. Dacă sunteți un ONG, organizație guvernamentală care se ocupă cu păstrarea și ocrotirea naturii cu siguranță pixurile eco din lemn, carton sau materiel reciclat vor trimite mesajul dvs. ecologic.

 • Pixuri stylus

  Pixuri stylus personalizate

  Dezvoltarea ecranelor cu touch a permis și apariția pixurilor stylus personalizate ce au 2-în-1 funcții, pot fi pixuri de scris sau creioane tactile pentru telefon, tabletă și laptop cu ecran tactil. Profită de avantajele de a achiziționa pixuri stylus la prețuri de importator ce vă va ajuta să economisiți bani, și să fiți inovativi atunci când oferiți produse promoționale.

 • Pixuri multifuncționale

  Pixuri multifuncționale cu USB și touch personalizate

  Folosiți pixuri multifuncționale cu USB și touch personalizate în campania ta pentru ați maximiza audiența! Pixurile multifuncționale pot avea întrebuințări multiple ce îi vor ajuta pe utilizatori fie în a transporta date într-un stick USB inclus în pix fie în a-i ajuta să folosească telefonul sau tableta prin intermediul creionului tactil cu touch inclus.

 • Seturi pixuri și stilouri

  Seturi pixuri și stilouri cadou personalizate

  Impresionați-vă clienții și partenerii cu seturile de pixuri și stilouri personalizate din cele mai cunoscute branduri Parker, Balmain, Waterman, și altele. Seturile de pixuri și stilouri personalizate sunt versatile pentru orice industrie, utile și sunt o modalitate foarte bună pentru creșterea notorietății brandului dvs. și creșterea percepției calității brandului dvs.

 • Creioane

  Creioane personalizate

  Creioanele personalizate sunt cel mai clasic produs promoțional, alege dintre cele mai ieftine creioane din lemn de la culorile neon, creioane de tâmplărie și creioane mecanice. Fiecare din ele vor îndeplini cerințele audienței, indiferent că vor fi copii, oameni de vânzări, tâmplari sau oameni de birou. Puneți mesajul promoțional pe unul din creioanele personalizate și veți vedea beneficiile pe care le oferă un produs cu raport calitate-cost optim.

 • Markere și evidențiatoare

  Markere și evidențiatoare personalizate

  Cumpărați markere și evidențiatoare personalizate la prețuri de importator, și vă vor asigura vizibilitatea la cel mai mic preț. Cu o colecție de markere permanente cât și din cele cu ștergere uscată, veți găsi produsul promoțional care se potrivește afacerii dvs. Indiferent că doriți să le faceți cadou angajaților sau clienților potențiali la un atelier, markerele personalizate împreună cu evidențiatoarele personalizate vor fi utile și vă vor asigura o promovare mai bună a companiei, brandului sau logo-ului dvs.

 • Accesorii pixuri
Afișez 1-48 din 347 produse

Pixuri personalizate creative

Dacă credeați că pixurile promoționale personalizate sunt plictisitoare, nu ați verificat selecția noastră de pixuri creative. Acestea se pot personaliza full colour prin print digital, clipsul avea forma la alegere și culoarea poate fi PMS, conform logo-ului sau produsului dvs. Uită de pixurile și creioanele de plastic tradiționale!

Vă oferim o colecție colorată și variată care va atrage cu siguranță toate vârstele. Publicitatea este ușor de realizat având aceste produse cu un raport cost-eficiență foarte bun și cu produse promoționale care atrag ușor atenția de la creioane, pixuri, stilusuri și seturi pixuri și cadouri inscripționate cu numele afacerii dvs.

Căutați pixul preferat după culoare, tip, preț și mult mai multe filtre care vă vor ajuta să gasiți ceea ce vă doriți într-un timp cât mai scurt.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare