Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Bidoane sport

Bidoane sport personalizate

Ideale pentru o zi însorită, la plajă, plimbări în parc sau cu bicicleta, drumeții montane și camping, sticlele noastre sport personalizate vă vor ajuta clienții sau angajații să se reîncarce cu energie și să fie mereu hidratați. Design-ul companiei dvs. se poate imprima perfect pe orice model pentru a vă asigura că angajații sau...

Bidoane sport personalizate

Ideale pentru o zi însorită, la plajă, plimbări în parc sau cu bicicleta, drumeții montane și camping, sticlele noastre sport personalizate vă vor ajuta clienții sau angajații să se reîncarce cu energie și să fie mereu hidratați. Design-ul companiei dvs. se poate imprima perfect pe orice model pentru a vă asigura că angajații sau colaboratorii dvs. își vor aminti mereu de serviciile și produsele dvs.

Citește mai mult

Bidoane sport Total 128 produse (3 pagini)

Afișez 1-48 din 128 produse
Afișez 1-48 din 128 produse

Personalizați bidoanele sport cu sigla companiei dvs.

Distribuiți aceste sticle sport personalizati ca și cadouri angajaților dvs. sau la diverse evenimente promoționale sau similare, și profitați acum de prețurile en-gros care vă vor ajuta să salvați sute de euro din bugetul de marketing.

Oferta noastră de sticle sport este variată: din plastic, polipropilenă, aluminiu, inox sau Tritan. Acestea sunt dotate cu infuzor, pai, carabină sau șnur din textil, capac filetat sau buton de închidere. Se pot personaliza prin tampografie, print digital sau gravură laser.

Bidoanele sport promoționale fabricate din Tritan, un plastic dur, sunt rezistente la impact. Produsele din tritan rezistă căderilor accidentale și nu produc cioburi precum sticla și au o durată de folosire îndelungată.

Sticla sport personalizată prevăzută cu pai vă permite să beți apă în timp ce mergeți pe bicicletă sau faceți jogging. Paiul apare și dispare printr-o sigură rotire a capacului și puteți bea apă fără să înclinați sticla.

Sticlele pentru apă personalizate sunt produse pe care toată lumea le folosește, oriunde și oricând, fiind astfel un element popular și un instrument de marketing foarte eficient pentru promovarea companiei sau a serviciilor dvs.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare