Birou

Articole pentru birou la prețuri avantajoase!

Profitați acum de oferta noastră complexă de articole personalizate pentru birou ce cuprinde: mape și organizatoare, agende datate și nedatate, carnețele și stickere, hub-uri și organizatoare cabluri, mouși și mouse pad-uri, indicatoare laser, suporturi cărți de vizită personalizabile, calculatoare de birou, ceasuri de perete și birou, calendare personalizate, rame foto și alte accesorii.

Articole pentru birou la prețuri avantajoase!

Profitați acum de oferta noastră complexă de articole personalizate pentru birou ce cuprinde: mape și organizatoare, agende datate și nedatate, carnețele și stickere, hub-uri și organizatoare cabluri, mouși și mouse pad-uri, indicatoare laser, suporturi cărți de vizită personalizabile, calculatoare de birou, ceasuri de perete și birou, calendare personalizate, rame foto și alte accesorii.

Citește mai mult

Subcategorii

 • Mape și organizatoare

  Mape și organizatoare personalizate pentru brandul dvs.

  Oferta noastră de mape și organizatoare cuprinde diverse mape cu copertă din carton, plastic, piele sau imitație din piele și materiale reciclabile, format A4, A5 sau A6. O parte din produse au inclus și blocnotes cu pagini albe sau pagini dictando dar și un pix din plastic sau metal. Personalizarea lor se poate realiza prin tampografie, print digital sau transfer serigrafic.

 • Agende

  Agende datate și nedatate personalizate

  Vă oferim o gamă variată de agende personalizate, în diverse formate, A4, A5 sau A6, datate sau nedatate. Coperțile sunt din carton buretat, piele, imitație din piele și carton Modelele prezentate mai jos pot fi personalizate prin tampografie, transfer serigrafic, gravură laser, timbru sec sau folio. Comandați din timp agende personalizate pentru compania dvs.!

 • Carnețele și stickere

  Carnețete și stickere birou personalizate

  Categoria noastră cuprinde diverse tipuri de carnețele sau blocnotesuri și stickere personalizate, cu coperți din carton, plastic sau materiale reciclabile. O parte din carnețele sau blocnotesuri sunt legate prin spiră metalică iar altele prin brosare, operațiune prin care coperta unui astfel de produs este atașată la blocul de carte sau la paginile din interior. Personalizarea lor se realizează pe copertă prin tampografie sau print digital.

 • Hub-uri și organizatoare cabluri

  Hub-uri și organizatoare cabluri cu posibilitate de personalizare!

  Vă punem la dispoziție hub-uri în diverse forme și culori, cabluri de încărcare și adaptoare, organizatoare cabluri personalizabile și stații de încărcare cu multiple porturi.  Oricare articole din cele enumerate, personalizat într-un mod cât mai aparte va fi utilizat cu plăcere, asigurând astfel vizibilitate datelor cu care a fost inscripționat, fiind un cadou promoțional util și în ton cu tehnologia.

 • Mousi și mouse pad-uri

  Mouși și mouse pad-uri personalizate cu brandul dvs.

  Mai jos vă prezentăm variantele de mouși și mouse pad-uri personalizabile cu logo-ul dvs. sau alte informații de contact pe care le doriți vizibile. Mouse pad-urile fac parte din acele obiecte personalizate care vor fi păstrate de beneficiar, astfel, acestea trebuie să fie rezistente în timp și cât mai atractive. Personalizarea acestora se poate realiza prin tampografie, print digital sau transfer serigrafic. 

 • Indicatoare laser

  Vizualizați gama de indicatoare laser de pe site-ul Quick Promo!

  Indicatoare laser promoționale metalice sau din plastic cu posibilitate de personalizare prin tampografie sau gravură laser.  Indicatoarele laser sunt potrivite pentru oamenii de afaceri, profesori care realizează prezentări profesioniste către publicul larg. Materialele promoționale astfel realizate prezintă un dublu avantaj, cel al utilității pe care o oferă beneficiarului, pe de o parte, și cel al vizibilității datelor cu care acestea au fost perrsonalizate, pe de altă parte

 • Suporturi cărți de vizită

  Suporturi cărță de vizită personalizate cu brandul dvs.

  Quick Promo vă oferă posibilitatea să comandați online produse precum suport cărți de vizită personalizat sau port card personalizat, individuale sau însoțite de alte accesorii. Majoritatea suporturilor de cărți de vizită sunt realizate din metal, plastic, piele sau imitație din piele. Suporturile pentru carțile de vizită sau port card-urile personalizate asigură o vizibilitate excelentă a datelor cu care sunt inscripționate.

 • Calculatoare de birou

  Calculatoare de birou personalizate

  Quick Promo vă pune la dispoziție calculatoare de birou și calculatoare de buzunar care se pot personaliza prin tampografie, gravură laser sau print digital. Calculatoarele de birou sunt produse indispensabile oricărui birou. Comanda-ți acum modelul preferat și personalizați-l pentru o mai bună vizibilitate.

 • Ceasuri de perete și birou

  Ceasuri de perete personalizate cu brandul companiei dvs.

  Ceasuri de birou personalizate cu brandul companiei dvs.

  Ceasuri de perete personalizate cu grafica dorita, ceasuri perete personalizate full color.  La Quick Promo găsiți mai multe modele de ceasuri de birou si ceasuri de perete ce pot fi imprimate cu ușurință la cerere, cu designul sau datele oferite de client.

 • Calendare

   

  Calendare de perete și birou personalizate

  Comandați calendarul de perete potrivit pentru biroul dvs. și personalizați-l cu imaginea sau datele de contact dorite. Calendarele de perete si birou pot fi imprimate cu diverse imagini, peisaje, castele, fotografii de familie sau cu prietenii. Calendarele personalizate de perete sau birou, vă vor decora frumos peretele și biroul și va fi util un an întreg. Calendarele personalizate sunt elegante, clasice și impresionează prin apariție.

 • Rame foto

  Achiziționează rame foto personalizate la prețuri de importator!

  Quick Promo vă oferă posibilitatea să comandați online ramele foto care se potrivesc cu amintirile dvs. și care pot fi personalizate după placul fiecăruia. Ramele foto personalizate de pe site-ul quickpromo.ro vă vor ajuta să vă depănați amintirile într-un mod unic și personalizat. Cereți acum o ofertă pentru personalizarea ramelor foto!

 • Alte accesorii

  Alte accesorii personalizabile utile pentru biroul dvs.

  În cadrul subcategoriei Alte accesorii veți găsi o gamă variată de articole utile pentru biroul dvs.  Acestea se pot personaliza prin tampografie, gravură laser sau print digital. După personalizare accesoriile de birou pot fi utilizate cu succes în munca dvs. de zi cu zi și pot reprezenta o opțiune potrivită pentru cadourile corporate oferite cu diverse ocazii clienților, angajaților sau partenerilor de afaceri.

Afișez 1-48 din 317 produse

Comandați acum agenda personalizată pentru biroul dvs.!

Vă punem la dispoziție mape personalizabile ce includ suport pentru tabletă, suport pentru telefon cu ecran de protecție transparent pentru a avea acces la telefon, suporturi pentru card sau buletin. Modele ce susțin gadgeturi ca: cablu USB, încărcător sau acumulator extern, dar și blocnotes-uri și pixuri.

De asemenea, vă oferim mouse wireless Slim de înaltă precizie, cu receptor USB integrat și comutator, designul plat și ergonomic permite utilizarea sa zilnică și confortabilă atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci.

Indicatoare laser personalizate, practice și ușor de folosit, ideale pentru o prezentare perfectă și eficientă dar și pentru o promovare de succes a companiei dvs.

Comandați-vă cadourile promoționale din timp iar noi vă asigurăm livrarea rapidă a acestora!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare