Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Hanorace

Hanorace personalizate

Unei companii de succes îi pasă întotdeauna de angajații și clienții săi, indiferent de anotimp și temperatură. În lunile reci, hanoracele personalizate sunt printre cele mai bune alegeri atunci când aveți nevoie de produse promoționale. Dăruiți angajaților și clienților un hanorac cu mâneci lung personalizat și competiția dvs. nu va putea...

Hanorace personalizate

Unei companii de succes îi pasă întotdeauna de angajații și clienții săi, indiferent de anotimp și temperatură. În lunile reci, hanoracele personalizate sunt printre cele mai bune alegeri atunci când aveți nevoie de produse promoționale. Dăruiți angajaților și clienților un hanorac cu mâneci lung personalizat și competiția dvs. nu va putea face față acestui cadou și clienții dvs. vă vor ține minte.

Citește mai mult

Hanorace Total 35 produse (1 pagină)

Afișez 1-35 din 35 produse
Afișez 1-35 din 35 produse

Hanoracele personalizate merg mai departe în promovarea mesajului promoțional

În timpul lunilor de toamnă în care tricourile personalizate nu prea sunt potrivite pentru că sunt prea subțiri și gecile personalizate sunt prea groase, a găsi ceva care să se potrivească anotimpului este destul de greu. Personalizarea unui hanorac cu logo-ul sau mesajul companiei poate rezolva aceasta problemă, pentru că acesta este folosit în orice anotimp. De multe ori, companiile folosesc în campaniile lor doar tricourile pentru a face cunoscut mesajul lor. Oferițile angajaților și partenerilor dvs. și alte opțiuni pentru garderoba lor. Vor fi mai fericiți și dvs. la fel.

Quick Promo oferă o varietate mare de hanorace personalizate într-o multitudine de stiluri și culori, de la hanorace cu fermoar și buzunare la cele fără fermoar și mâneci scurte. Comfortul este una dintre caracteristicile pe care oamenii le rețin si hanoracele noastre combină durabilitatea cu comfortul, tocmai de aceea veți fi mai memorabil ca niciodata.

Nu rămâne decât să vă personalizați hanoracul dorit, prin adăugarea logo-ului sau mesajului și să-l oferiți cadou clientului dvs. sau personalului.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare