Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Parasolare

Parasolare personalizate pentru zile caniculare

Zilele frumoase sunt cele cu soare! Parasolarele personalizate vor feri de căldură mașina clienților și angajaților dvs. pentru a se bucura de un condus confortabil după ce aceasta a stat mai mult în soare în zilele toride. Arătați-le clienților dvs. că vă pasă de confortul acestora și promovați-vă la...

Parasolare personalizate pentru zile caniculare

Zilele frumoase sunt cele cu soare! Parasolarele personalizate vor feri de căldură mașina clienților și angajaților dvs. pentru a se bucura de un condus confortabil după ce aceasta a stat mai mult în soare în zilele toride. Arătați-le clienților dvs. că vă pasă de confortul acestora și promovați-vă la show-urile și târgurile auto cu cel mai garantat produse promoțional auto. 

Citește mai mult

Parasolare Total 3 produse (1 pagină)

Afișez 1-3 din 3 produse
Afișez 1-3 din 3 produse

Parasolare promoționale cu logo-ul companiei dvs.

În timpul verii când temperatura trece de 50 grade Celsius, nimănui nu-i place să se întoarcă în mașină după ce aceasta a stat foarte mult în soare. Căldura poate fi înăbușitoare!

Dacă sunteți o reprezentanță auto, un service sau o spălătorie veți putea face viața mai ușoară clienților dvs. atunci când veți comanda parasolarele promoționale de la Quick Promo pentru următorul show sau eveniment! Aceste parasolare personalizate pentru mașini și camioane sunt realizate din material reflexiv care vor reflecta razele de soare și vor ține orice mașina rece la interior.

Sunt realizate fie dintr-un panou sau din două panouri și sunt ușor de instalat și de împachetat. Mai mult încap foarte bine în portbagaj când soarele dispare! Cereți o mostră din acest produs promoțional înainte de a comanda un parasolar personalizat cu logo-ul, mesajul sau numele companiei dvs. Succesul dvs. va fi garantat!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare