Produse promotionale din pluta

Produse promotionale din pluta

Pluta nu a fost niciodata demodată când vine vorba de produse promotionale din pluta. Acestea ofera caldura fiind si un material ecologic respectând natura. Dacă chiar îți dorești să protejezi planeta atunci sigur trebuie sa folosesti produse promotionale din pluta pentru campania ta. Pe quickpromo.ro vei găsi o...

Produse promotionale din pluta

Pluta nu a fost niciodata demodată când vine vorba de produse promotionale din pluta. Acestea ofera caldura fiind si un material ecologic respectând natura. Dacă chiar îți dorești să protejezi planeta atunci sigur trebuie sa folosesti produse promotionale din pluta pentru campania ta. Pe quickpromo.ro vei găsi o gamă variată de produse promotionale din pluta. Veti gasi pe site-ul nostru agende cu coperti din pluta personalizate, rucsacuri cu fund din pluta, pixuri din pluta si pana la cani si pahare din pluta personalizate.

Citește mai mult

Produse promotionale din pluta Total 32 produse (1 pagină)

Afișez 1-32 din 32 produse
Afișez 1-32 din 32 produse

Produse personalizate din pluta

Folositi produse personalizate din pluta atunci când viziunea companiei dvs. este un prietenoasă cu mediul. Mediul ar trebui să ne preocupe pe toți pentru că avem o responsabilitate și o misiune grea față de planeta Pământ.

Aceste produse personalizate din pluta se pot personaliza fie prin gravura laser, tampografie. Pot fi o amintire plăcută care va dura peste ani, deci și brandul companiei va fi puternic și durabil la fel ca stejarul de plută.

Profitați acum de oferte navigand pe site-ul nostru!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare