Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Acumulatori externi

Acumulatori externi personalizați pentru smartphone-ul dvs.

Nu trebuie să vă speriați atunci când telefonul sau tableta dvs. rămâne fără baterie. Quick Promo vă vine în ajutor și vă pune la dispoziție o gamă variată de acumulatori externi, sub diverse forme. Bateriile externe sunt personalizabile prin tampografie, gravură laser sau print digital, sunt compacte și...

Acumulatori externi personalizați pentru smartphone-ul dvs.

Nu trebuie să vă speriați atunci când telefonul sau tableta dvs. rămâne fără baterie. Quick Promo vă vine în ajutor și vă pune la dispoziție o gamă variată de acumulatori externi, sub diverse forme. Bateriile externe sunt personalizabile prin tampografie, gravură laser sau print digital, sunt compacte și portabile, cu baterie integrată de la 500mAh la 10000mAh.

Citește mai mult

Acumulatori externi Total 99 produse (3 pagini)

Afișez 1-48 din 99 produse
Afișez 1-48 din 99 produse

Acumulatori externi promoționali pentru promovarea brandului dvs.

Încărcătoarele solare pot fi folosite pentru încărcarea telefonului mobil sau MP3 player-ului, în mașină, la birou sau acasă. Se pot lipi pe orice fereastră datorită ventuzei astfel încât razele solare să bată pe el pentru ca încărcarea să se facă eficient.

Încărcătoarele solare personalizate prezintă performanțe uimitoare de rezistență la apă și praf, sunt prevăzute cu lumini de semnalizare pentru indicarea stadilui de încărcare iar unele modele includ și carabină pentru a fi ușor de agățat la rucsac sau geanta de laptop.

De asemenea, gama noastră cuprinde și acumulatori care se încarcă la bricheta mașinii, astfel veți avea la dispoziție o putere suplimentară pe care o puteți folosi ori de câte ori este necesar.

Promovați-vă compania cu acest gadget util și modern, prin personalizarea lui cu brandul dvs.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare