Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Rucsacuri

Rucsacuri personalizate la prețuri de en-gros

Rucsacurile promoționale sunt potrivite la orice ocazie, magazin de școală, spectacole, concerte, evenimente corporate, tărguri, expoziții, reuniuni care se dovedesc a fi cruciale pentru promovarea brandului dvs. Profita-ți acum de oferta noastră variată la prețuri super avantajoase!

Rucsacuri Total 64 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 64 produse
Afișez 1-48 din 64 produse

Comandați acum rucsacuri personalizate

Fie că mergeți pe munte, la școală, la sal se sport, în oraș sau călătoriți, un rucsac personalizat este întotdeauna bine venit. Se pot imprima cu logo-ul sau mesajul dorit, prin trasfer serigrafic sau broderie, pentru a vă promova propria companie sau afacere.

Gama de culori este variată: roșu, verde, albastru, negru, portocaliu, etc. Sunt spațioase și prevăzute cu buzunare frontale compartimentate, buzunare laterale din plasă pentru sticla de apă, mânere rezistente și curele de umăr ajustabile și căptușite, pentru a vă asigura tot confortul de care aveți nevoie.

Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți modelul, culoarea potrivită și să ne transmiteți logo-ul companiei dvs. pentru a realiza cât mai repede o simulare grafică. Dacă nu sunteți hotărât, vă ajutăm noi să vă alegeți culorile, modelul, dimensiunea, materialul, proiectarea design-ului, pentru a realiza cadoul promoțional potrivit pentru beneficiarii de toate vârstele.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare