Despre Quick Promo

Viziunea noastră

Suntem tineri și pasionați de ceea ce realizăm zilnic, sloganul nostru este ”Because we are faster than fast” pentru că ne dorim să livrăm la timp și cu cele mai bune costuri pentru clienții noștri, cele mai bune produse promoționale.

Viziunea quick promo

Suntem printre primii în industria de promoționale online pe care o considerăm mult mai eficientă decât cea offline, ne dorim să vindem produse promoționale online într-o perioadă în care a face marketing prin cataloage sau prin agenți de vânzări este o normalitate. Internetul și viteza de internet din România ne permite să diseminăm informația mult mai repede către toți clienții din țară și mult mai eficient, prin selecția de produse și prin modul în care sunt prezentate informațiile.

Quick Promo Brand Marketing promotionale

Dar extinderea razei noastre de acțiune nu este de ajuns. Ne dorim să oferim și mai mult clienților noștri prin personalizarea de produse de calitate, la cele mai mici prețuri pentru a crea economii clienților noștri chiar comparat cu competitorii noștri offline.

Ne-am fixat o ștachetă înaltă și vrem să o depășim, de aceea folosim cei mai buni parteneri, de la personalizare până la logistică și ne dorim să deveniți clientul nostru cel mai fidel.

Suntem dispuși să vă oferim prin intermediul site-ului mii de produse din zeci și chiar sute de producători la prețuri de importator, de unde puteți filtra direct de pe site cel mai bune produse care vi se potrivesc.

Viziunea fondatorilor a fost să pună puterea produselor promoționale în mâinile dvs. prin a face cea mai mare selecție de produse promoționale care să fie ușor de navigat și de comandat, iar această viziune continuă să crească.

Specializările noastre

Produsele noastre cuprind:

  • Căni ceramice personalizate prin sublimare, tampografie sau transfer ceramic;
  • Genți și rucsacuri personalizate prin transfer serigrafic, serigrafie sau broderie;
  • Stickuri USB personalizate prin tampografie, gravură, print digital sau doming;
  • Tricouri personalizate prin serigrafie, transfer serigrafic, broderie sau print digital;
  • Pixuri personalizate prin tampografie, gravură laser sau print digital;
  • Gadgeturi personalizate prin tampografie, gravură sau print digital;
  • Agende personalizate prin timbru sec, tampografie sau transfer serigrafic;
  • Corturi si mobilier de evenimente personalizat;
  • Inchirieri corturi si mobilier de evenimente.

Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră de aceea, colecția noastră de bidoane sport fără BPA corespunde celor mai înalte standarde de calitate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că anumite substanțe chimice dăunătoare vor intra în corpul dvs. Acestea sunt realizate din plastic cu carbonat, tritan, plastic moale, inox sau aluminiu.

Suntem încrezători în colecția noastră de sacoșe personalizate, disponibilă într-o varietate mare de culori și de materiale cum ar fi: material nețesut, polipropilenă, poliester, bumbac sau iută care vor purta logo-ul companiei dvs. către publicul țintă.

Colecția noastră variată de pixuri personalizate, pixuri eco din materiale reciclate, pixuri plastic, pixuri metalice, pixuri multifuncționale, pixuri stylus, seturi pixuri și stilouri, markere și evidențiatoare, vor satisface cele mai mari exigențe legate de material, greutate și culoare.

Veți găsi tricouri din cele mai cunoscute branduri și stiluri care poate fi personalizate de la o poziție până la patru poziții, în cele mai variate culori și mărimi iar posibilitățile de personalizare asigură imaginea business a companiei dvs.

Iubim natura și considerăm că respectul față de mediu este și datoria noastră, de aceea o parte din gecile, jachetele, jachetele fleece sunt realizate din materiale reciclate rPET.

Nu ne-am oprit în a avea produse promoționale uzuale. Considerăm că clienții noștri merită cei mai bun de aceea am lansat gama de produse care se găsesc în categoria Brands, produse din branduri binecunoscute care se pot personaliza și pot aduce plus valoare campaniei dumneavoastră.

Produsele din categoriile La Reducere sau Lichidare vă vor scuti timpul dvs. prin găsirea celor mai bune promoții și lichidări de stoc.

Misiunea noastră

Ne-am angajat pentru a face achiziționarea produselor promoționale rapidă, ușoară și la prețuri accesibile, precum și pentru a vă ajuta să vă promovați afacerea sau evenimentul într-un mod cât mai confortabil. Ne bazăm pe promptitudine, cel mai bun raport calitate-preț și cel mai bun suport pentru clienți.

Manager Vânzări Quick Promo, Alexandra Bețianu

Manager Vânzări Alexandra Bețianu

Quickpromo.ro are misiunea de a furniza produse promoționale de calitate alături de servicii de customer service excepționale. Scopul nostru este să vă avem ca și client și să vă întoarceți de fiecare dată cu drag la noi, pentru că suntem dedicați dvs. și nevoilor dvs. Clienții noștri sunt prioritatea numărul 1 și dovedim asta zilnic sutelor de clienți care ne calcă pragul virtual și care continuă să achiziționeze produse promoționale de pe www.quickpromo.ro.

Misiunea noastră este să fim cea mai specializată și eficientă companie de produse promoționale din România. Avem specialiști care sunt dispuși să discute cu dvs. și să vă ofere cea mai bună soluție de promovare folosind produse promoționale.

Manager General Quick Promo, Alexandru Bețianu

Manager General Alexandru Bețianu


Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare