Mape și organizatoare

Mape și organizatoare personalizate pentru brandul dvs.

Oferta noastră de mape și organizatoare cuprinde diverse mape cu copertă din carton, plastic, piele sau imitație din piele și materiale reciclabile, format A4, A5 sau A6. O parte din produse au inclus și blocnotes cu pagini albe sau pagini dictando dar și un pix din plastic sau metal....

Mape și organizatoare personalizate pentru brandul dvs.

Oferta noastră de mape și organizatoare cuprinde diverse mape cu copertă din carton, plastic, piele sau imitație din piele și materiale reciclabile, format A4, A5 sau A6. O parte din produse au inclus și blocnotes cu pagini albe sau pagini dictando dar și un pix din plastic sau metal. Personalizarea lor se poate realiza prin tampografie, print digital sau transfer serigrafic.

Citește mai mult

Mape și organizatoare Total 52 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 52 produse
Afișez 1-48 din 52 produse

Puteți comanda online diverse tipuri de mape sau organizatoare personalizate.

Vă oferim mape clasice, format A4,cu buzunar interior cu fermoar, suporturi pentru carduri, suport pentru pix și blocnotes cu pagini dictando sau albe.

Oferta noastră este completată de mape complexe prevăzute cu suport de tabletă, suport de telefon cu ecran de protecție transparent pentru a avea acces la telefon, suporturi pentru card și buletin. Pot susține gadgeturi ca: cablu USB, încărcător sau acumulator extern dar și blocnotes pentru reținerea informațiilor importante.

O mapă personalizată poate fi folosită cu succes ca instrument de marketing în scopul de a obține vizibilitate în rândul consumatorilor dar și pentru a comunica într-un mod profesionist. Mapa sau organizatorul personalizat va fi folosit cu plăcere, asigurând astfel vizibilitate datelor cu care a fost imprimat.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare