Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Brelocuri din lemn

Brelocuri lemn personalizate

Pe quickpromo.ro ai cea mai mare gama de modele de brelocuri lemn personalizate prin tampografie sau gravură laser. Brelocurile lemn personalizate prin gravură laser sunt cadouri ideale în cazul companiilor din industria lemnului dar și din industria ospitalității sau imbobiliare. Poate fi folosit de...

Brelocuri lemn personalizate

Pe quickpromo.ro ai cea mai mare gama de modele de brelocuri lemn personalizate prin tampografie sau gravură laser. Brelocurile lemn personalizate prin gravură laser sunt cadouri ideale în cazul companiilor din industria lemnului dar și din industria ospitalității sau imbobiliare. Poate fi folosit de foarte multe industrii pentru promovarea afacerii. Site-ul nostru oferă cea mai variată gamă de brelocuri lemn personalizate de la brelocuri din lemn de fag, bambus dar și combinații de metal cu lemn.

Citește mai mult

Brelocuri din lemn Total 9 produse (1 pagină)

Afișez 1-9 din 9 produse
Afișez 1-9 din 9 produse

Fii eco si comanda brelocuri din lemn gravate

Dacă vei folosi brelocuri din lemn gravate ai șansa să salvezi și Planeta. Brelocurile noastre din lemn se pot recicla iar personalizarea prin gravură nu folosește solvenți, deci practic ești ecologic. Un breloc din lemn gravat este tot timpul la purtător și va genera mereu vizibilitate brandului tău.

Acestea sunt indispensabile și în industria ospitalității, când hotelurile trebuie să numeroteze fiecare ușă. Putem realiza gravură individuală pentru fiecare cameră sau putem grava cu nume diferite fiecare breloc.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare