Steaguri 3D

Steaguri 3D personalizate cea mai inovativă și mai nouă formă de promovare

Soluția noastră de steaguri 3D este realizată dintr-un tub gonflabil acoperit de o husă din poliester de 250 g ce se poate printa 360 grade. Aceste steaguri 3D pot varia ca înălțime între 2.4 m și 5.9 m. Pe un singur catarg sau pol de steag 3D se poate adăuga masă sau...

Steaguri 3D personalizate cea mai inovativă și mai nouă formă de promovare

Soluția noastră de steaguri 3D este realizată dintr-un tub gonflabil acoperit de o husă din poliester de 250 g ce se poate printa 360 grade. Aceste steaguri 3D pot varia ca înălțime între 2.4 m și 5.9 m. Pe un singur catarg sau pol de steag 3D se poate adăuga masă sau suport de broșuri sau tabletă.

Mai mult în interiorul unui steag 3D se poate adăuga un modul cu lumină sau cu sunet.

Ancorarea acestor steaguri 3D

Ancorarea se poate face atât pe teren moale cât și pe beton. Există și soluții de fixare permanentă a acestor steaguri 3D în beton.

Semnalizare la evenimente cu steaguri 3D personalizate

Poti semnaliza foarte util orice eveniment cu aceste steaguri 3D personalizate de la un festival de muzică, târg de mașini, târg de joburi și alte evenimente corporate. Aceste steaguri 3D sunt persoalizate de jur împrejur asigurând o vizibilitate maximă brandului tău.

Streaguri 3D evenimente

Citește mai mult

Steaguri 3D Total 1 produs (1 pagină)

Afișez 1 - 1 din un produs
Afișez 1 - 1 din un produs

Steaguri personalizate 3D

Aceste steaguri personalizate 3D reprezintă cea mai nouă evoluție a steagurilor obișnuite de plajă și a steagurilor publicitare. Mai mult aceste steaguri 3D personalizate pot fi iluminate din interior. Acum brandul este vizibil și noaptea. Structura este creată dintr-o membrană gonflabilă. O husă personalizată asigură partea de branding pentru cea mai bună individualizare.

Avantajul principal al acestor steaguri este că printul nu ajunge niciodată să fie atins de audiență. Poate fi folosit ca mijloc de promovare, semnalizare la concerte, semnalizare în parcare, semnalizare punct de ajutor, etc.

Steaguri personalizate 3D fără limită de culori

Pentru aceste steaguri personalizate 3D nu există limită de culori: culori individuale, gradiente, logo-uri de companie, motive fotografice, înscrisuri. Suntem bucuroși să dezvoltăm soluții complete pentru evenimentul tău alături de tine. Datorită formei tridimensionale acum brandul tău favorit va fi văzut din toate părțile. 

Steag 3D personalizat client FMC

 

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare