Genți și rucsacuri

Comandați acum rucsacuri, genţi şi trolere personalizate care vă vor garanta notorietatea

Gențile și rucsacurile promoționale sunt articole publicitare ideale pentru promovarea oricărei afaceri, dar sunt potrivite, de asemenea, și pentru diverse evenimente sau reuniuni. Aceste articole de zi cu zi, personalizate, pot fi observate cu ușurință în cadrul oricărui eveniment sau reuniuni.

Comandați acum rucsacuri, genţi şi trolere personalizate care vă vor garanta notorietatea

Gențile și rucsacurile promoționale sunt articole publicitare ideale pentru promovarea oricărei afaceri, dar sunt potrivite, de asemenea, și pentru diverse evenimente sau reuniuni. Aceste articole de zi cu zi, personalizate, pot fi observate cu ușurință în cadrul oricărui eveniment sau reuniuni.

Citește mai mult

Subcategorii

 • Genți de documente

  Genți de documente personalizate

  Gențile promoționale reprezintă instrumente de afaceri practice și o oportunitate fantastică de publicitate. Un cadou generos pentru oricine, de la Junior Executive la CEO. Cu ajutorul lor îți poți transporta documente, manuale, instrumentele de scris, obiecte personale și orice alte accesorii indispensabile activității dvs. Astfel, pot fi distribuite în rândul angajaților, clienților, studenților, la diverse evenimente și întâlniri.

 • Genți și rucsacuri laptop

  Genti laptop personalizate şi rucsacuri laptop personalizate

  O varietate de genți rucsacuri și pentru laptop personalizate cu logo-ul dvs., disponibile în stiluri unice care pot găzdui nevoile speciale. Alege-ți rucsacul sau geanta potrivită pentru laptop , cu interior căptușit, buzunare multiple și mânere ajustabile.Dacă nu sunteți hotărât, vă ajutăm noi să vă alegeți culorile, modelul, dimensiunea, materialul, proiectarea design-ului, pentru a realiza cadoul promoțional potrivit pentru beneficiarii de toate vârstele.

 • Genți de umăr

  Genți de umăr personalizate cu sigla sau mesajul dorit

  Cea mai eficientă modalitate de expunere a logo-ului o constituie achiziția genților de umăr personalizate care pot fi distribuite în rândul studenților, la școli, evenimente, expoziții sau întâlniri business.

 • Genți sport și voiaj

  Comandați acum geanta sport sau de voiaj care se potrivește brandului dvs.

  Asigurați-vă că angajații și colaboratorii dvs. au un mijloc util și comod pentru a transporta tot ceea ce au nevoie în deplasările lor, programe de antrenament sau gimnastică. Mai jos găsiți gama noastră variată de genți sport și voiaj, de care cu siguranță aveți nevoie.

 • Trolere

  Trolere business personalizate

  Aceste cadouri corporative sunt potrivite pentru călătoriile de afaceri, vacanțe sau excursii la sfârșit de săptămână. În plus, aveți opțiunea de a personaliza oricare model prin doming, tampografie sau transfer serigrafic, astfel încât logo-ul dvs. să fie cât mai vizibil.

 • Rucsacuri

  Rucsacuri personalizate la prețuri de en-gros

  Rucsacurile promoționale sunt potrivite la orice ocazie, magazin de școală, spectacole, concerte, evenimente corporate, tărguri, expoziții, reuniuni care se dovedesc a fi cruciale pentru promovarea brandului dvs. Profita-ți acum de oferta noastră variată la prețuri super avantajoase!

 • Rucsacuri cu șnur

  Practici și eficienți, rucsacii cu șnur personalizați sunt ideali pentru utilizatorii de toate vârstele

  Fabricați din poliester, nailon, bumbac sau material nețesut și disponibili într-o gamă variată de culori. Rucsacii promoționali cu șnur garantează o expunere largă a logo-ului companiei dvs. și cu siguranță veți capta atenția publicului țintă.

 • Accesorii de călătorie

  Accesorii de călătorie personalizate indispensabile în orice excursie sau călătorie

  Gama variază de la genți de toaletă sau cosmetice, cântare de bagaj personalizate, plăcuțe sau etichete de identificare gravate, seturi de confort până la portofele și seturi de întreținere încălțăminte

 • Portofele

  Comandați portofele personalizate pentru bărbați și femei!

  Dacă sunteți interesat în căutarea unui element de promovare distinctiv, consultați gama noastră de portofele din piele care se pot personaliza prin timbru sec sau portofele din material textil care se pot personaliza prin transfer termic sau serigrafic.

Afișez 1-48 din 540 produse

Genți, rucsacuri, trolere, portofele și accesorii de călătorie personalizate cu logo-ul firmei

Gama noastra de genți promoționale cuprinde genți de documente, genți de laptop, genți de umăr, genți sport și voiaj, trolere. Categoria este completată de rucsacuri, clasice sau cu șnur, portofele sau accesorii de călătorie. Acestea sunt confecționate din materiale diferite: bumbac, poliester, pânză, material nețesut sau piele.

Echipați-vă personalul de vânzări cu genți de laptop personalizate, suficient de spațioase și utile pentru deplasările pe teren. Avantajul acestor articole promoționale îl reprezintă suprafața generoasă destinată personalizării, unde logo-ul companiei dvs. sau datele de contact vor avea o vizibilitate mărită.

Serigrafia, transferul termic și broderia se numără printre principalele metode de imprimare recomandate pentru astfel de produse promoționale.

Pentru călătorii vă recomandăm cu încredere trolerele noastre fabricate din material rezistent, ABS sau textil, care pot constitui cele mai eficiente articole de promovare a brandului dvs. Odată ce ați pornit la drum nu uitați de accesoriile de călătorie, pentru un confort garantat.

Comandați acum geanta sau rucsacul care se potrivește profilului companiei dvs. sau contactați departamentul nostru de vânzări pentru sugestii.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare