Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Creioane

Creioane personalizate

Creioanele personalizate sunt cel mai clasic produs promoțional, alege dintre cele mai ieftine creioane din lemn de la culorile neon, creioane de tâmplărie și creioane mecanice. Fiecare din ele vor îndeplini cerințele audienței, indiferent că vor fi copii, oameni de vânzări, tâmplari sau oameni de birou. Puneți mesajul promoțional pe unul...

Creioane personalizate

Creioanele personalizate sunt cel mai clasic produs promoțional, alege dintre cele mai ieftine creioane din lemn de la culorile neon, creioane de tâmplărie și creioane mecanice. Fiecare din ele vor îndeplini cerințele audienței, indiferent că vor fi copii, oameni de vânzări, tâmplari sau oameni de birou. Puneți mesajul promoțional pe unul din creioanele personalizate și veți vedea beneficiile pe care le oferă un produs cu raport calitate-cost optim.

Citește mai mult

Creioane Total 19 produse (1 pagină)

Afișez 1-19 din 19 produse
Afișez 1-19 din 19 produse

Creioane mecanice personalizate pentru campanii promoționale

Avem cea mai bună selecție de creioane mecanice ieftine care se pot personaliza cum doriți. Colecțiile noastre includ creioane normale din lemn, creioane din plastic mecanice, creioane de tâmplărie și multe altele.

Cumpărați creioanele personalizate cu numele și logo-ul companiei și folosiți-le ca instrument de marketing când le faceți cadou la târguri, convenții sau evenimente promoționale.

Creioanele de tâmplărie personalizate sunt ideale pentru firmele de construcții pentru a le folosi ca mijloc de promovare.

Creioanele mecanice pot fi excelente pentru școli, facultăți sau ONG-uri care promovează educația. Puteți comanda online creioane colorate personalizate la prețuri de importator ce se pot personaliza prin tampografie sau gravură.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare