Brelocuri

Brelocuri personalizate

Folosind brelocuri personalizate în campania dvs. de marketing, vă puteți crea o imagine puternică de brand, deoarece acestea au o durată de viață lungă și sunt folosite zilnic. Cei care vor folosi brelocurile personalizate cu logo-ul companiei dvs., vă vor face practic reclamă gratuită oriunde vor scoate cheile. Vă punem la dispoziție brelocuri metalice personalizate, brelocuri din plastic personalizate, brelocuri din piele, brelocuri din material textil și brelocuri...

Brelocuri personalizate

Folosind brelocuri personalizate în campania dvs. de marketing, vă puteți crea o imagine puternică de brand, deoarece acestea au o durată de viață lungă și sunt folosite zilnic. Cei care vor folosi brelocurile personalizate cu logo-ul companiei dvs., vă vor face practic reclamă gratuită oriunde vor scoate cheile. Vă punem la dispoziție brelocuri metalice personalizate, brelocuri din plastic personalizate, brelocuri din piele, brelocuri din material textil și brelocuri multifuncționale personalizabile.

Citește mai mult

Subcategorii

 • Brelocuri metalice

  Brelocuri metalice personalizate!

  Vă punem la dispoziție brelocuri metalice personalizate prin tampografie sau gravură laser. Brelocurile metalice personalizate prin gravură laser sunt cadouri corporate ideale, datorită costurilor reduse și a rezistenței în timp a imprimării, precum și a utilității acestor obiecte promoționale. Logo-ul sau brandul companiei dvs. va arăta foarte bine gravat pe aceste brelocuri metalice.

 • Brelocuri din plastic

  Brelocuri din plastic personalizate!

  Vă punem la dispoziție brelocuri din plastic personalizate cu cele mai diverse funcții încorporate de la curea de mână, brelocuri cu lanterna, brelocuri cu suport de telefon, breloc cu desfacator de sticle. Brelocurile din plastic sunt componenta perfectă într-un eveniment promoțional. Un mod practic pentru a face cunoscut brandul companiei, de a promova echipele sportive, școlile. Folosiți aceste brelocuri din plastic personalizate cu logo-ul sau design-ul companiei pentru a impresiona clienții și angajații. Livrare gratuită la toată gama de brelocuri din plastic personalizate. 

 • Brelocuri din piele
 • Brelocuri din textil
 • Brelocuri multifuncționale
 • Brelocuri din lemn

  Brelocuri lemn personalizate

  Pe quickpromo.ro ai cea mai mare gama de modele de brelocuri lemn personalizate prin tampografie sau gravură laser. Brelocurile lemn personalizate prin gravură laser sunt cadouri ideale în cazul companiilor din industria lemnului dar și din industria ospitalității sau imbobiliare. Poate fi folosit de foarte multe industrii pentru promovarea afacerii. Site-ul nostru oferă cea mai variată gamă de brelocuri lemn personalizate de la brelocuri din lemn de fag, bambus dar și combinații de metal cu lemn.

Afișez 1-48 din 94 produse

Comandați acum brelocuri personalizate pentru o promovare eficientă!

Brelocurile personalizate sunt cele mai uzuale materiale promoționale și indiferent de mesajul pe care doriți să-l promovați, impactul vizual va fi eficient. Acestea pot fi distribuite angajaților, clienților, elevilor și studenților, pot fi împărțite invitaților oricăror evenimente, fiind un obiect util și estetic.

Brelocurile se pot personaliza prin tampografie, gravură laser, transfer serigrafic, timbru sec sau print digital. Brelocurile au, în general, o suprafață mică destinată imprimării, dar lucrurile mici pot atrage atenția asupra detaliilor logo-ului sau datelor care au fost personalizate. Uneori cele mai simple metode sunt cele mai eficiente și nu aveți nevoie de investiții foarte mari pentru a vă face cunoscute serviciile dvs. Pe lângă pixuri și brichete, brelocurile se numără printre cele mai uzuale produse promoționale.

Brelocul personalizat va fi întotdeauna  o idee bună de cadou care poate surprinde beneficiarul în mod plăcut  și original. De asemenea, cadourile promoționale reprezentate de brelocuri personalizate au câștigat un loc aparte printre metodele eficiente de promovare a unei afaceri.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare