Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Hamace

Hamace personalizate la prețuri avanatajoase!                      

Pentru o relaxare completă în zilele de vară avem nevoie de un loc confortabil, unde să ne putem destinde. Ce poate fi mai potrivit pentru relaxare decât un hamac personalizat.  Dacă vă doriți un spațiu de răsfăț și leneveală pentru grădină, atunci un hamac este alegerea...

Hamace personalizate la prețuri avanatajoase!                      

Pentru o relaxare completă în zilele de vară avem nevoie de un loc confortabil, unde să ne putem destinde. Ce poate fi mai potrivit pentru relaxare decât un hamac personalizat.  Dacă vă doriți un spațiu de răsfăț și leneveală pentru grădină, atunci un hamac este alegerea potrivită pentru dvs. Quick Promo vă oferă o gamă variată de hamace personalizabile, ce se potrivesc perfect in spațiile exterioare, și nu numai.

Citește mai mult

Hamace Total 2 produse (1 pagină)

Afișez 1-2 din 2 produse
Afișez 1-2 din 2 produse

Comandați online modelul preferat de hamac personalizabil!

Hamacul este un coleg de drum, la munte sau la mare, în casă sau în grădină. Datorită confortului lor, acestea sunt destul de populare în rândul tuturor categoriilor de vârstă și sunt folosite pentru relaxare.

Hamacele personalizabile sunt de diferite mărimi astfel, atunci când alegeți un astfel de produs, dimensiunea lui este de mare importanță. Lățimea hamacului influențează  gradul de confort precum și poziția în care este ancorat.

Hamacele sunt realizate din textile pe bază de fibre sintetice, iar gama este variată, atât din punctul de vedere al greutății, rezistenței dar și al culorii. Materialele cele mai des folosite pentru fabricarea unui hamac sunt Tafta și Taslan. Hamacele de interior pot fi realizate din materiale sintetice dar și din materiale naturale precum bumbacul.

Pentru o relaxare corectă poziția ideală într-un hamac este cea pe diagonală. Stând pe diagonală veți avea o poziție comodă, spatele aproape drept, veți putea privi cerul cât și împrejurimile.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare