Calendare

 

Calendare de perete și birou personalizate

Comandați calendarul de perete potrivit pentru biroul dvs. și personalizați-l cu imaginea sau datele de contact dorite. Calendarele de perete si birou pot fi imprimate cu diverse imagini, peisaje, castele, fotografii de familie sau cu prietenii. Calendarele personalizate de perete...

 

Calendare de perete și birou personalizate

Comandați calendarul de perete potrivit pentru biroul dvs. și personalizați-l cu imaginea sau datele de contact dorite. Calendarele de perete si birou pot fi imprimate cu diverse imagini, peisaje, castele, fotografii de familie sau cu prietenii. Calendarele personalizate de perete sau birou, vă vor decora frumos peretele și biroul și va fi util un an întreg. Calendarele personalizate sunt elegante, clasice și impresionează prin apariție.

Citește mai mult

Calendare Nu există produse în cadrul acestei categorii. (0 pagini)

Alegeți caledarul potrivit și personalizați-l!

Calendarele de perete pot avea dimensiuni diferite, A3 sau A4 iar filele pot fi legate cu spirală metalică și prevăzute cu agățătoare metalică.

Calendarele de birou se pot personaliza cu logo-ul sau datele de contact ale companiei dvs., cu fotografiile dragi sau diverse peisaje, toate acestea vă vor înveseli zilnic într-un design cu nuanțe plăcute. Calendarul de birou personalizat este ideal pentru a fi pus pe birou sau pentru a fi dăruit, acesta fiind util în fiecare zi.

Uneori este dificil să găsiți cadoul perfect pentru cineva drag, care să fie unic și personalizat, dar în același timp vă doriți să oferiți un cadou cu o latură practică, ce poate fi folosit zilnic. Un calendar de birou personalizat cu fotografiile proprii aduce un element practic față de un album foto iar cel care îl va primi în dar cu siguranță se va folosi de el atât la locul de muncă cât și acasă.

De asemenea, un calendar de perete sau de birou dăruit colegilor de serviciu sau partenerilor de afaceri, imprimat cu fotografii ale celor mai bune momente de la servici sau cu logo-ul companiei, va obține efectul scontat.

Nu mai pierdeți timpul și comandați acum un calendar de perete sau de birou personalizat.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare