Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Cuțite și tocătoare

Cuțite și tocătoare personalizate

Alegerea profesioniștilor în bucătărie din orice colț al lumii sunt tocătoarele de plastic sau lemn și cuțitele personalizate pentru evenimente promoționale. Sunt făcute să dureze rezistând utilizării zilnice și le amintește clienților dvs. chiar și când gătesc de produsele și serviciile dvs. Profitați de prețurile de importator...

Cuțite și tocătoare personalizate

Alegerea profesioniștilor în bucătărie din orice colț al lumii sunt tocătoarele de plastic sau lemn și cuțitele personalizate pentru evenimente promoționale. Sunt făcute să dureze rezistând utilizării zilnice și le amintește clienților dvs. chiar și când gătesc de produsele și serviciile dvs. Profitați de prețurile de importator de pe quickpromo.ro și comandați acum pentru a fi distribuite la târguri de profil, a fi dăruite ca și cadouri sau pentru a fi folosite la orice campanie promoțională.

Citește mai mult

Cuțite și tocătoare Total 32 produse (1 pagină)

Afișez 1-32 din 32 produse
Afișez 1-32 din 32 produse

Personalizează-ți tocătorul sau propriul cuțit

Alegeți din oferta noastră tocătoarele din plastic, lemn sau bambus și personalizați-le prin tampografiere sau gravură cu numele sau logo-ul dvs. Acestea sunt cadouri inedite care vor atrage gospodinele, sunt perfecte pentru deschiderea unui magazin sau pentru promoțiile din supermarketuri.

Cuțitele și tocătoarele poate aduce o atingere personalizată ce va permite clienților dvs. să gătească cu stil și să-și amintească foarte des de produsele și serviciile dvs. Sunt disponibile la prețuri de importator și vă vor ajuta să economisiți din bugetul dvs.; tocătoarele noastre ieftine sunt disponibile în forme variate și culori vii ce vor corespunde cu nevoile dvs.

Fiți pregătiți pentru evenimentele dvs. din timp, și comandați tocătoarele noastre personalizate. Vor fi un cadou puternic și pentru cei dragi dar și prietenilor care vor fi impresionați de acesta. Pentru că sunt în același timp funcționale și frumoase, sunt un cadou apreciat care nu va ajunge să fie aruncat sau uitat.

Gama noastră de tocătoare cuprinde tocătoare personalizate dar și tocătoare cadou din branduri celebre marca Joseph & Joseph, Paul Bocuse, Jamie Oliver, etc. Seturile noastre de cuțite cuprind în aceeași măsură cuțite personalizate din inox, plastic pentru fructe dar și cuțite din gama cadourilor cum ar fi Jamie Oliver, Paul Bocuse, Marksman, etc.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare