Hub-uri și organizatoare cabluri

Hub-uri și organizatoare cabluri cu posibilitate de personalizare!

Vă punem la dispoziție hub-uri în diverse forme și culori, cabluri de încărcare și adaptoare, organizatoare cabluri personalizabile și stații de încărcare cu multiple porturi.  Oricare articole din cele enumerate, personalizat într-un mod cât mai aparte va fi utilizat cu...

Hub-uri și organizatoare cabluri cu posibilitate de personalizare!

Vă punem la dispoziție hub-uri în diverse forme și culori, cabluri de încărcare și adaptoare, organizatoare cabluri personalizabile și stații de încărcare cu multiple porturi.  Oricare articole din cele enumerate, personalizat într-un mod cât mai aparte va fi utilizat cu plăcere, asigurând astfel vizibilitate datelor cu care a fost inscripționat, fiind un cadou promoțional util și în ton cu tehnologia.

Citește mai mult

Hub-uri și organizatoare cabluri Total 18 produse (1 pagină)

Afișez 1-18 din 18 produse
Afișez 1-18 din 18 produse

Personalizați hub-uri usb și stații de încărcare cu logo-ul companiei chiar acum!

În oferta noastră găsiți stații de încărcare de la două până la șase porturi usb. Astfel vă punem la dispoziție încărcătorul cu șase porturi usb, ce încarcă până la șase dispozitive simultan, având porturi optimizate pentru iPhone și iPad. Impresionați-vă colegii și clienții cu astfel de gadgeturi performate.

De asemenea, vă oferim hub-uri personalizate cu cititoare de carduri încorporate. Stația hub vă ajută să vă conectați toate dispozitivele la un singur laptop. Dacă numărul de porturi ale laptopului sau calculatorului nu vă sunt suficiente, cu siguranță aveți nevoie de un hub care să vă permită să atașați permanent mai multe dispozitive, hard disk, imprimantă, tastatură, etc.

De cele mai multe ori, astfel de articole promoționale sunt incluse în cadourile corporate fiind oferite partenerilor de afaceri, furnizorilor, clienților sau angajaților.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare