Casă și grădină

Produse personalizate pentru casă și grădină

Dacă vreți ca brandul dvs. să ajungă în casele clienților și potențialilor clienți, trebuie să începeți să aveți numele prezent în casele acestora. Indiferent că sunteți la o prezentare în cadrul unei conferințe sau că participați la un târg sau eveniment, asigurați-vă că participanții vor primi produse promoționale sau cadouri promoționale pentru casă și grădină.

Produsele personalizate cu logo-ul dvs. pentru casă și grădină vor fi utilizate în mod repetat și vor inspira...

Produse personalizate pentru casă și grădină

Dacă vreți ca brandul dvs. să ajungă în casele clienților și potențialilor clienți, trebuie să începeți să aveți numele prezent în casele acestora. Indiferent că sunteți la o prezentare în cadrul unei conferințe sau că participați la un târg sau eveniment, asigurați-vă că participanții vor primi produse promoționale sau cadouri promoționale pentru casă și grădină.

Produsele personalizate cu logo-ul dvs. pentru casă și grădină vor fi utilizate în mod repetat și vor inspira recunoașterea brandului printre cei care închiriază sau cumpără case. Stârniți recunoașterea brandului cu cadouri utile personalizate pentru casă și grădină de la Quick Promo.

Citește mai mult

Subcategorii

 • Cuțite și tocătoare

  Cuțite și tocătoare personalizate

  Alegerea profesioniștilor în bucătărie din orice colț al lumii sunt tocătoarele de plastic sau lemn și cuțitele personalizate pentru evenimente promoționale. Sunt făcute să dureze rezistând utilizării zilnice și le amintește clienților dvs. chiar și când gătesc de produsele și serviciile dvs. Profitați de prețurile de importator de pe quickpromo.ro și comandați acum pentru a fi distribuite la târguri de profil, a fi dăruite ca și cadouri sau pentru a fi folosite la orice campanie promoțională.

 • Cutii pentru alimente

  Cutii pentru alimente personalizate

  Cutiile pentru alimente personalizate sunt un mijloc de a vă promova brandul la muncă sau în pauzele de masă ale audienței, viitori clienți sau angajați. Produsele de bucătărie și cutiile pentru alimente personalizate cu logo-ul dvs. cu siguranță vor fi folosite foarte mult timp și vor inspira pe cei care vor vedea logo-ul sau brandul dvs.

 • Sare și piper

  Râșnițe sare și piper personalizate

  Câteodată e nevoie doar de sare și piper pentru a da gust campaniei dvs. Aceste condimente se găsesc fie în solnițe personalizate, fie în râșnițe de sare și piper personalizate. Indiferent că sunteți un restaurant sau fast-food clienții dvs. vor aprecia logo-ul dvs. de pe râșnițele de sare și piper sau oliviere care se găsesc pe mesele acestora.

 • Accesorii gătit și servit

  Produse personalizate de bucătărie pentru gătit și servit

  Oferirea de cadouri de bucătărie personalizate pentru angajații dvs. în programele de loialitate pe care le organizați vă va crește asertivitatea echipei și aceștia vor fi mai fericiți. Indiferent că veți oferi un storcător manual de fructe, un blender, un set de servire, bol sau un set personalizat pentru pregătirea unui cocktail cadourile de bucătărie sunt binevenite la orice eveniment.

 • Lumânări

  Lumânări parfumate personalizate

  Lumânările parfumate personalizate sunt cele care oferă o ambianță călduroasă și parfumată unei case. Ele pot fi personalizate și ambalate sub formă de cadou și pot fi oferite doamnelor din firma dvs. De asemenea pot fi un mijloc de decorare a meselor pentru diverse ocazii: zile onomastice, sărbători ca Paștele, Crăciunul, etc.

 • Grădină

  Kituri cu semințe personalizate

  Urmărește cum semințele din ghivecele personalizate vor înflori afacerea dvs. Aceste produse de grădină vă vor ajuta să interacționați cu audiența dvs. în timp ce clienții vor urmări cum plantele vor crește și vor înflori. Kiturile cu semințe din plante sunt un mijloc de promovare ieftin cu o multitudine de tipuri de semințe: de la plante, legume, flori. Ghivecele și recipientele personalizate pot fi depozitate atât la interior cât și la exterior crescând vizibilitatea brandului dvs. Kiturile de semințe cu ghivece conțin semințe, peleți de sol, un vas sau recipient și instrucțiuni de folosire. Doar adăugați soare și grădină dvs. personalizată va crește!

 • Lanterne

  Lanternele personalizate cu logo la îndemâna oricui

  Oricine are nevoie de o lanternă personalizată pentru a-i lumina calea indiferent de situație indiferent că e vorba de garaj, în mașină noaptea sau în locurile întunecate. Lanternele personalizate cu logo sunt cadouri promoționale utile ce nu vor lăsa audiența în întuneric.

 • Statii meteo

  Stații meteo cu personalizare, calendar și termometru

  Achiziționează la prețuri de importator stațiile noastre meteo cu personalizare, calendar și termometru. Este unul din cadourile pe care clienții le vor prefera în fața altor produse promoționale care nu au utilitate. Se pot personaliza prin tampografie doar apăsați pe butonul Cere oferta din pagina produsului, completați datele și un consultant de vânzări vă va contacta în cel mai scurt timp.

 • Șorturi

  Șorțuri personalizate pentru ospătari și personal

  Șorțurile personalizate sunt perfecte pentru industria alimentară, atât pentru personalul de servire cum sunt ospătarii, cât și pentru barmani și chiar bucătari. Atenția către brandul dvs. va spori dacă șorțurile personalizate vor fi folosite în baruri, restaurante, pensiuni, hoteluri.

 • Alte accesorii

  Accesorii pentru casă și grădină personalizate

  Oferiți-le angajaților produse personale pentru casă și grădină care pot fi personalizate cu logo-ul sau brand-ul companiei. De la lampă pentru birou, alarmă de fum, cronometru pentru duș cu clepsidră și multe alte produse care le vor face viața mai frumoasă.

Afișez 1-48 din 247 produse

Produse personalizate pentru bucătărie un ajutor de zi cu zi

Delectați-vă clienții cu produse personalizate din casă și grădină pe care le pot folosi în casele lor. Cu o selecție de produse promoționale de uz casnic pentru bucătărie și nu numai: de la cuțite și tocătoare personalizate, cutii pentru alimente cu personalizare, solnițe, râșnițe, accesorii de gătit și servit, lumânări personalizate, recipiente cu semințe, lanterne promoționale, stații meteo personalizate, șorțuri personalizate pentru angajați și alte accesorii, la Quick Promo veți găsi cu siguranță produsul potrivit pentru campania dvs. de marketing sau pentru bugetul dvs. de promoționale.

Alegeți produse cu care clienții dvs. petrec cea mai mare parte a timpului lor, și anume produse pentru bucătărie, sufragerie, camera de zi sau chiar pentru grădină. Dacă aveți nevoie pentru a personaliza obiectele dvs. de bucătărie vă stăm la dispoziție între orele 09:00-18:00 pentru a vorbi cu unul din specialiștii noștri. Veți primi sugestii legate de produse, informații de preț, și vă vom răspunde la toate întrebările pe care le aveți.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare