Ceasuri de perete și birou

Ceasuri de perete și birou personalizate cu brandul companiei dvs.

În categoria de articole pentru birou găsiți o noua subcategorie si anume cea de “Ceasuri de perete și birou”. Aici găsiți mai multe modele de ceasuri de birou sau de perete ce pot fi imprimate cu ușurință la cerere, cu designul sau datele oferite de...

Ceasuri de perete și birou personalizate cu brandul companiei dvs.

În categoria de articole pentru birou găsiți o noua subcategorie si anume cea de “Ceasuri de perete și birou”. Aici găsiți mai multe modele de ceasuri de birou sau de perete ce pot fi imprimate cu ușurință la cerere, cu designul sau datele oferite de client. Mai jos găsiți descrierile pentru fiecare model în parte, care se pot personaliza la cererea dvs.

Citește mai mult

Ceasuri de perete și birou Total 5 produse (1 pagină)

Afișez 1-5 din 5 produse
Afișez 1-5 din 5 produse

Comandați acum online ceasurile potrivite pentru biroul dvs.!

Stația meteo de interior/exterior cu ecran LCD și senzor special pentru exterior. Dispozitivul îndeplinește mai multe funcții: arată ora și data calendaristică, indică temperatura interioară și exterioară, prognoza meteo, gradul de umiditate și este prevăzut cu alarmă.

De asemenea, ceasurile de birou pot avea diverse forme. Astfel, în gama noastră veți găsi ceas de birou în formă de roată cu o bază perfectă pentru imprimarea unui logo sau a altor date de contact, ceas de birou în formă de volan de pilotaj cu o suprafață potrivită pentru personalizare, ceas de birou cu afișaj LED pentru oră și temperatură, realizat din lemn MDF, și multe alte modele.

Ceasurile de perete pot fi din plastic, lemn sau metal și în diverse forme, personalizabile pe ramă, pe sticlă sau în interior.

Întreaga gamă de ceasuri se poate personaliza la cerere cu logo-ul sau datele de contact oferite de client, prin tampografie sau gravură laser.

Stocurile disponibile pot fi verificate pe pagina fiecărui produs în parte.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare