Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Bluze

Bluze personalizate

Hainele comfortabile cum sunt bluzele personalizate sunt articolul principal la îndemână în orice dulap pentru că sunt moi, ușor de îmbrăcat și au o suprafață relativ mare de afișare al logo-ului companiei dvs. Pot fi cadourile corporate potrivite pentru anumite ocazii. Bluzele sunt folosite 365 de zile pe an, atunci când oamenii nu sunt...

Bluze personalizate

Hainele comfortabile cum sunt bluzele personalizate sunt articolul principal la îndemână în orice dulap pentru că sunt moi, ușor de îmbrăcat și au o suprafață relativ mare de afișare al logo-ului companiei dvs. Pot fi cadourile corporate potrivite pentru anumite ocazii. Bluzele sunt folosite 365 de zile pe an, atunci când oamenii nu sunt prezenți la muncă, cum ar fi atunci când merg la sală, în jurul casei, atunci când aleargă, călătoresc și sunt în timpul liber. Quick Promo are o selecție foarte mare de bluze care se pot personaliza de la stilul atletic până la cel casual, cu siguranță se vor potrivi nevoilor audieței dvs.

Citește mai mult

Bluze Total 70 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 70 produse
Afișez 1-48 din 70 produse

Bluze personalizate cu maneca lunga

Datorită secolului vitezei în care trăim și materialelor pentru îmbrăcăminte tot mai calitative pe care se poate printa sau broda cu logo-ul sau design-ul dvs., quickpromo.ro și catalogul nostru de bluze personalizate prin print sau brodate cu logo vor deveni punctul de referință atunci când doriți textile personalizate.

Căutați-vă stilul și selectați bluze unisex care se vor potrivi atât echipei de fotbal, celei de volei sau de basket a școlii dvs. Sunt foarte călduroase și rezistente datorită amestectului de bumbac si poliester. Puteți selecta de la bluze cu fermoar întreg, pe sfert sau fără fermoar în funcție de audiența dvs. și vă garantăm ca va fi un cadou util și la îndemână.

Cu branduri de renume ca Gildan, Anvil, Kariban, Sol`s, Mantis, Fruit of the Loom, B&C, Russell, SG și multe altele vor rezona cu cei cărora vor primi aceste cadouri. Bluzele noastre personalizate vă vor ajuta să vă identificați mai repede cu audiența. De asemenea puteți achiziționa bluzele noastre personalizate prin print cu designuri unice și fraze atrăgătoare sau pur și simplu cu propriul dvs. logo.

Pot fi disponibile la prețuri reduse sau cu livrare gratuita, permițându-vă să salvați bugetul dvs. redus de marketing.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare