Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Markere și evidențiatoare

Markere și evidențiatoare personalizate

Cumpărați markere și evidențiatoare personalizate la prețuri de importator, și vă vor asigura vizibilitatea la cel mai mic preț. Cu o colecție de markere permanente cât și din cele cu ștergere uscată, veți găsi produsul promoțional care se potrivește afacerii dvs. Indiferent că doriți să le faceți cadou angajaților sau...

Markere și evidențiatoare personalizate

Cumpărați markere și evidențiatoare personalizate la prețuri de importator, și vă vor asigura vizibilitatea la cel mai mic preț. Cu o colecție de markere permanente cât și din cele cu ștergere uscată, veți găsi produsul promoțional care se potrivește afacerii dvs. Indiferent că doriți să le faceți cadou angajaților sau clienților potențiali la un atelier, markerele personalizate împreună cu evidențiatoarele personalizate vor fi utile și vă vor asigura o promovare mai bună a companiei, brandului sau logo-ului dvs.

Citește mai mult

Markere și evidențiatoare Total 12 produse (1 pagină)

Afișez 1-12 din 12 produse
Afișez 1-12 din 12 produse

Markere personalizate cu logo

Markerele personalizate cu logo sunt cadouri care ies în evidență în suportul de pixuri de pe birou. Cu acestea se pot trasa linii îndrăznețe pe suport care pot rămâne permanente. Lăsați un semn de durată în memoria angajaților și partenerilor dvs. folosind markere permanente.

Folosiți markere cu ștergere uscată pentru campaniile educative cu elevii, studenții sau cursanții dvs. Indiferent de ce culoare preferați, ajutați clienții și angajații să-și noteze prioritățile cu evidențiatoare personalizate. În plus față de markerele și evidențiatoarele standard, oferta noastră cuprinde și evidențiatoare multifuncționale cu stylus în diverse forme și modele.

Asigurați-vă că veți marca Quick Promo ca și furnizorul dvs. de produse promoționale. Dacă aveți probleme în a găsi markerul personalizat, sunați-ne sau contactați-ne de pe aplicația de chat, unul din specialiștii Quick Promo vă va asista.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare