Termeni și condiții QUICK PROMO

Mulțumim că ați vizitat acest site, care este site-ul oficial al QUICK PROMO SRL, și pentru că urmăriți Termenii și condițiile noastre. Aceștia conțin toate condițiile pentru a plasa o comandă pe site-ul www.quickpromo.ro.

1. Condiții generale

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos în totalitate. Continuarea utilizării site-ului se concretizează, într-un accept al dvs. față de termenii și condițiile de mai jos.

Prețurile de pe site nu conțin TVA. Site-ul www.quickpromo.ro se adresează exclusiv persoanelor juridice.

Întregul site indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice), este proprietatea S.C. QUICK PROMO S.R.L. și după caz a altor părți. Folosirea conținutului fără acordul S.C. QUICK PROMO S.R.L. sau al proprietăților de drept este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare. Nu utilizați acest site dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile impuse aici.

Vă rugăm să notați că nu oferim garanție comercială pentru produsele și serviciile oferite pe site. Acești termeni și condiții limitează răspunderea noastră.

2.Modalități de comandă

Site-ul www.quickpromo.ro oferă posibilitatea de comandă a produselor fără personalizare. Dacă doriți personalizarea produselor puteți folosi opțiunile de Cere ofertă din pagina produsului. În cazul în care doriți să comandați o mostră de produs puteți face acest lucru în pagina de produs folosind opțiunea Comandă mostră.

Ne rezervăm dreptul de a refuza anumite cereri de mostre, dacă acestea nu au la bază o cantitate minimă de comandă sau dacă cererea nu este întemeiată.

3. Modalități de plată

Clienții persoane juridice au la alegere și în funcție de termenii contractuali următoarele modalități de plată:

• Numerar sau ramburs

• Card bancar

• Filă CEC/Bilet la ordin

• Ordin de plată

4. Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor este diferită în funcție de produs și în funcție dacă produsul se comandă cu personalizare sau fără. Termenul poate varia de la 2 zile (termenul minim pentru comenzile fără personalizare) la 12 zile (termenul maxim pentru comenzile cu personalizare). Pentru clienții noi, persoane juridice este necesar un avans de minim 40% din valoarea comenzii. Termenii de mai sus sunt calculați de la data la care SC QUICK PROMO SRL a confirmat comanda, luându-se în calcul și modalitatea de plată aleasă de client, clientul fiind informat în prealabil cu privire la confirmarea comenzii. Costul de transport este afișat și pe site pentru fiecare produs în parte, în cazul în care acesta nu este inclus în oferta prezentată clientului de către reprezentanții de vânzări ai S.C. QUICK PROMO S.R.L. De asemenea clientul are posibilitatea prin intermediul site-ului să-și aleagă data de livrare pentru fiecare produs în parte, comanda se poate livra toată odată sau pe rând în funcție de data de livrare pentru fiecare produs. Dacă produsele comandate de către client nu se află pe stoc, acestea vor fi importate de către S.C. QUICK PROMO S.R.L. , clientul urmează să fie informat cu privire la acest aspect și să aștepte livrarea ulterioară a produselor. În cazul în care se dorește și personalizare termenul de mai sus se prelungește cu încă 3 zile, clientul urmând a fi informat de acest lucru. Livrarea produselor se face prin curierat, folosind serviciul de curierat rapid FanCourier. Clienții au libertatea de a-și alege organizarea transportului, S.C. QUICK PROMO S.R.L. garantează cel mai mic tarif de transport acolo unde transportul nu este inclus în comandă.

5. Livrarea comenzilor

Din motive de rentabilitate economică fiecare produs are o cantitate minimă de comandă afișată în pagina fiecărui produs. S.C. QUICK PROMO S.R.L. își rezervă dreptul de a respinge anumite comenzi care nu îndeplinesc cantitatea minimă. Prețurile pentru cantități mai mari față de prima cantitate sunt afișate în pagina fiecărui produs în tabelul cu praguri de discount în funcție de cantitate. Sunt acceptate comenzi atât de la persoane fizice, cât și de la persoane juridice, atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile valorice și cantitative.

6. Politica de returnare

Returul produselor livrate de către S.C. QUICK PROMO S.R.L. se poate face în urma unei notificări scrise în care dvs. precizați motivul returnării și îndepliniți în același timp următoarele condiții:

a. Clientul a renunțat la cumpărarea produselor

Produsele promoționale nu se pot returna. La fel și pentru cele deja personalizate.

b. Produsele au fost livrate greșit

Dacă produsele au fost livrate greșit vă rugăm să anunțați cât mai repede în scris, la adresa office[at]quickpromo.ro adresele de email de la secțiunea Contact. Produsul livrat greșit va fi înlocuit.

Produsele care sunt deja personalizate nu pot fi returnate deoarece acestea au primit acordul inițial de personalizare din partea clientului la momentului comenzii.

7. Garanția produselor

Fiecare produs comercializat de S.C. QUICK PROMO S.R.L. beneficiază de o garanție de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, și conform prevederilor art. 7.7.1., inclusiv pentru cazurile în care informațiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc. În conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare client poate solicita în cazul lipsei conformității, repararea, înlocuirea produsului în limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia. În cazul în care produsele expediate prezintă deteriorări fizice sau nu sunt conforme cu specificațiile prezentate, acestea vor fi înlocuite de S.C. QUICK PROMO S.R.L. cu alte produse similare. Clientul poate solicita înlocuirea produselor sau returnarea contravalorii acestora. În cazul in care S.C. QUICK PROMO S.R.L. nu poate înlocui produsele, va proceda la restituirea către client a contravalorii produselor. Costurile de transport pentru produsele trimise retur în vederea inlocuirii vor fi suportate de catre S.C. QUICK PROMO S.R.L..

8. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului, sunt proprietatea S.C. QUICK PROMO S.R.L. și a furnizorilor săi. Conținutul - logo-uri, poze și bannere, texte, informații și alte date – nu poate fi folosit, preluat sau copiat fara acordul scris al proprietarului. Dacă sesizați pe site-ul nostru – www.quickpromo.ro – încălcări ale dreptului de proprietate intelectuală, vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință la adresa vanzari[at]quickpromo.ro


Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare