Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Termosuri

Comandați termosuri personalizate cu logo-ul companiei dvs.

Dacă doriți să vă păstrați cafeaua de dimineați caldă sau băutura preferata rece ca gheața, într-o zi de vară fierbinte, termosurile promoționale din oțel inoxidabil reprezintă modalitatea cea mai sigură și eficientă. Termosurile din inox sunt prevăzute cu perete dublu, închidere prin apăsare și capac...

Comandați termosuri personalizate cu logo-ul companiei dvs.

Dacă doriți să vă păstrați cafeaua de dimineați caldă sau băutura preferata rece ca gheața, într-o zi de vară fierbinte, termosurile promoționale din oțel inoxidabil reprezintă modalitatea cea mai sigură și eficientă. Termosurile din inox sunt prevăzute cu perete dublu, închidere prin apăsare și capac din plastic ce poate fi folosit ca și cană pentru servit cafeaua sau orice alt lichid.

Citește mai mult

Termosuri Total 83 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 83 produse
Afișez 1-48 din 83 produse

Termosuri promoționale la prețuri avantajoase!

Captați atenția clienților dumneavoastră cu termosuri de înaltă calitate personalizate cu brandul dvs. Disponibile într-o gamă variată de culori, la set sau individuale, termosurile imprimate vă vor ridica afacerea la următorul nivel de succes.

Acestea se pot personaliza prin tampografie, print digital sau gravură laser, cu elementele grafice dorite. Alegeți modelul potrivit și trimiteți-ne sigla companiei dvs. pentru a realiza o simulare și pentru a crea produsul ce va satisface nevoile și cererile dvs.

Termosurile personalizate sunt instrumente ideale de marketing ce pot fi utilizate în scopuri de promovare și creștere a loialității brandului dvs. dar și în crearea unei impresii bune și de lungă durată companiei dvs.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare