Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Sacoșe din plastic

Sacoșe din plastic personalizate

Sacoșele din plastic personalizate pot fi de mai multe feluri: sacoșe plastic tip banană, sacoșe plastic tip maieu, sacoșe plastic cu mâner aplicat, sacoșe plastic tip Box Bag, sacoșe pentru colectarea deșeurilor, etc. Sacoșele din plastic sunt fabricate din polietilenă de joasă densitate sau de densitate medie,...

Sacoșe din plastic personalizate

Sacoșele din plastic personalizate pot fi de mai multe feluri: sacoșe plastic tip banană, sacoșe plastic tip maieu, sacoșe plastic cu mâner aplicat, sacoșe plastic tip Box Bag, sacoșe pentru colectarea deșeurilor, etc. Sacoșele din plastic sunt fabricate din polietilenă de joasă densitate sau de densitate medie, în funcție de preferințele clienților. Sacoșele din plastic personalizate reprezintă soluția perfectă pentru promovare și utilitate.

Citește mai mult

Sacoșe din plastic Total 1 produs (1 pagină)

Afișez 1 - 1 din un produs
Afișez 1 - 1 din un produs

Sacoșe tip banană, sacoșe tip maieu, sacoșe cu mâner aplicat și sacoșe Box Bag personalizate

Sacoșele tip banană sunt rezistente și practice, deși cântăresc foarte puțin acestea pot transporta o greutate de aproximativ 20 de kilograme.  Reprezintă combinația optimă între polietilenă de joasă densitate și polietilenă de înaltă densitate. Sacoșele tip banană sunt utilizate în supermarket-uri, expoziții, trasnport diverse obiecte, etc. Acestea reprezintă soluția perfectă pentru promovare și utilitate.

Sacoșele tip maieu personalizate sunt indispensabile în supermarket-uri, distribuție, catering, etc. și sunt soluții rezistente și la preț redus.

Sacoșele cu mâner aplicat personalizate sunt cele mai elegante sacoșe, acestea sunt mai rar întâlnite datorită dificultății tehnice de realizare, dar aduc un plus de imagine pentru companiile care optează pentru un astfel de model.  Acestea sunt folosite în general  de magazine care vând textile, electronice dar sunt utile și la diverse evenimente speciale: târguri, expoziții, simpozioane.

Sacoșele personalizate de tip Box Bag sunt modele inovative destinate transportului de produse. Acestea sunt perfecte pentru firmele de catering care fac livrări la domiciliu și au nevoie de un ambalaj personalizat cu care să transporte produsele. Sacoșele tip Box Bag sunt asemănătoare cu sacoșele tip maieu, din punct de vedere al fabricației.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare