Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Accesorii gătit și servit

Produse personalizate de bucătărie pentru gătit și servit

Oferirea de cadouri de bucătărie personalizate pentru angajații dvs. în programele de loialitate pe care le organizați vă va crește asertivitatea echipei și aceștia vor fi mai fericiți. Indiferent că veți oferi un storcător manual de fructe, un blender, un set de servire, bol sau un set personalizat pentru...

Produse personalizate de bucătărie pentru gătit și servit

Oferirea de cadouri de bucătărie personalizate pentru angajații dvs. în programele de loialitate pe care le organizați vă va crește asertivitatea echipei și aceștia vor fi mai fericiți. Indiferent că veți oferi un storcător manual de fructe, un blender, un set de servire, bol sau un set personalizat pentru pregătirea unui cocktail cadourile de bucătărie sunt binevenite la orice eveniment.

Citește mai mult

Accesorii gătit și servit Total 36 produse (1 pagină)

Afișez 1-36 din 36 produse
Afișez 1-36 din 36 produse

Produse pentru gătit și servit personalizate cu comandă online

Comandă online produsele pentru gătit și servit cu personalizare și veți face o bucurie clienților, potențialilor clienți și de ce nu angajaților. Indiferent că e vorba de un bol de servit personalizat, un set de servire personalizat, o placă de servit personalizată sau un platou personalizat impresia lăsată de brandul dvs. și memorabilitatea va fi maximă. Brandurile noastre cuprind produse de la Jamie Oliver, Paul Bocuse, Joseph & Joseph și alții.

Cadourile personalizate din domeniul produselor gătit și servit se pot extinde la numeroasele produse de tăiat, curățit fructe și legume, la răzătoarele de brânză și seturi de ustensile din inox. Aceste produse se pot livra oriunde în țară, Iași, București, Cluj, Timișoara, Oradea, Sibiu și în celelalte orașe.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare