Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Brelocuri metalice

Brelocuri metalice personalizate!

Vă punem la dispoziție brelocuri metalice personalizate prin tampografie sau gravură laser. Brelocurile metalice personalizate prin gravură laser sunt cadouri corporate ideale, datorită costurilor reduse și a rezistenței în timp a imprimării, precum și a utilității acestor...

Brelocuri metalice personalizate!

Vă punem la dispoziție brelocuri metalice personalizate prin tampografie sau gravură laser. Brelocurile metalice personalizate prin gravură laser sunt cadouri corporate ideale, datorită costurilor reduse și a rezistenței în timp a imprimării, precum și a utilității acestor obiecte promoționale. Logo-ul sau brandul companiei dvs. va arăta foarte bine gravat pe aceste brelocuri metalice.

Citește mai mult

Brelocuri metalice Total 59 produse (2 pagini)

Afișez 1-48 din 59 produse
Afișez 1-48 din 59 produse

Comandați acum brelocuri metalice cu personalizare!

Gravura laser are un impact deosebit și un avantaj în plus față de alte metode de personalizare. Acest tip de personalizare oferă obiectelor o eleganță aparte, datorită fineții lucrării, rezultatul final fiind unul de durată care vă oferă granția unui cadou special personalizat.

Folosește brelocuri metalice cu personalizare de mici dimensiuni pentru că devin accesorii indispensabile oricărei persoane, fiind utile pentru femei, bărbați și copii. Vă recomandăm să achiziționați chiar acum brelocuri metalice personalizate pentru propria utilitate sau pentru a le transforma în cadouri promoționale pentru clienții sau angajații companiei dvs.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare