Pixuri cu touch

Pixuri cu touch personalizate

În această subcategorie găsiți o serie de pixuri cu stylus încorporat ce permite utilizarea acestora pe toate dispozitivele cu touch screen. Aceste pixuri reprezintă un cadou ideal cu o dublă întrebuințare. Pot fi folosite ca instrumente de scris sau ca dispozitiv pentru smartphone și tabletă. Profită de avantajele...

Pixuri cu touch personalizate

În această subcategorie găsiți o serie de pixuri cu stylus încorporat ce permite utilizarea acestora pe toate dispozitivele cu touch screen. Aceste pixuri reprezintă un cadou ideal cu o dublă întrebuințare. Pot fi folosite ca instrumente de scris sau ca dispozitiv pentru smartphone și tabletă. Profită de avantajele de a achiziționa pixuri stylus la prețuri de importator ce vă va ajuta să economisiți bani, și să fiți inovativi atunci când oferiți produse promoționale.

Citește mai mult

Pixuri cu touch Total 1 produs (1 pagină)

Afișez 1 - 1 din un produs
Afișez 1 - 1 din un produs

Folosiți pixurile noastre cu touch pentru telefon sau tabletă

Pixurile noastre  cu creion tactil sunt produsele promoționale accesibile și eficiente pentru campania dvs. de marketing. Primește atenția clienților tăi deja existenți oferindu-le instrumente care le vor simplifica viața de zi cu zi, și care corespund standardelor de viață strâns legate de viitor și de tehnologie.

Această combinație între pix și stylus este extrem de folositoare pentru cei care trec repede de la hârtie la tabletă. Pixurile cu touch se pot personaliza prin tampografie, gravură laser sau print digital, și oferite cadou partenerilor de afaceri, angajaților sau clienților.

Pixurie cu stylus fac parte cu succes din categoria cadourilor corporate, personalizarea acestora asigurând o vizibilitate ridicată a informațiilor cu care au fost imprimate.

Pixurile noastre sylus personalizate sunt perfecte pentru evenimente care promovează dezvoltarea tehnologiei, indiferent că sunteți o firmă de IT la început de drum care se dorește a se poziționa rapid pe harta dezvoltatorilor IT.

Asigurați-vă că oferiți clienților produse cărora le sunt utile și nu sunt aruncate sau uitate după o prezentare, ci rămân un must-have de care ei trebuie să aibă grijă.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare