Corturi pliabile

Corturi pliabile

Folosește corturi pliabile din gama Quick pentru evenimentele tale. Sunt ușor de montat, proiectate în Europa și oferim 12 luni garanție. Folosește corturi pliabile de la QUICK pentru ca sunt fiabile, peretii vor sta perfect intinsi si materialele sunt waterproof, ignifuge si rezistente UV.Sunt disponibile atât corturi cu...

Corturi pliabile

Folosește corturi pliabile din gama Quick pentru evenimentele tale. Sunt ușor de montat, proiectate în Europa și oferim 12 luni garanție. Folosește corturi pliabile de la QUICK pentru ca sunt fiabile, peretii vor sta perfect intinsi si materialele sunt waterproof, ignifuge si rezistente UV.Sunt disponibile atât corturi cu suprafață pătrată 2x2, 3x3, 4x4 cât și corturi cu suprafață dreptunghiulară 3x4.5, 3x6, 4x8.

Citește mai mult

Corturi pliabile Total 13 produse (1 pagină)

Afișez 1-13 din 13 produse
Afișez 1-13 din 13 produse

Corturi pliabile personalizate

Folosind corturi pliabile personalizate vei avea un spațiu mare pentru a-ți afișa logo-ul. Avem printre cele mai calitative corturi pliabile personalizate din Europa.

Sunt realizate din poliester Fastex 500D de 220g și Polytex 300D de 160g și se pot personaliza prin sublimare (cea mai rezistentă metodă de personalizare) sau serigrafie (mai mult de 5 corturi).

Nu folosi corturi pliabile nepersonalizate dacă ești la un târg și concurența ta are corturi personalizate.

Îți oferim toată gama de accesorii pentru corturi pliabile personalizate. De la jumate de perete, vizieră, ușă, jgheab de ploaie și până la balasturi metalice pentru ancorarea pe beton. Poți combina un pic lucrurile folosind mobilerul pneumatic de la Axion cu personalizare pentru a afișa o imagine unitară brandului tău.

Ai la dispoziție 3 calități de corturi pliabile personalizate: Quick Hobby dedicat uzului personal, Quick Praktik dedicat firmelor de închiriere dar și celor care doresc un cort pentru companie, Quick Maxi cort pliabil profesional dedicat profesioniștilor din domeniu.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare