Produs nou Cort pavilion ieftin 3x3m Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Cort pavilion ieftin 3x3m

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cort pavilion ieftin 3x3m.

Comanda acest cort tip pavilion cu un cadrul stabil din otel de inalta calitate cu profil patrat neted de 3x3cm cu o grosime de 1mm, otel zincat cu vopsea alba. Acoperisul este alb, rezistent la rupere, durabil si usor de montat, realizat din poliester gros de 400gr/m2 acoperit cu PVC 100% impermeabil, datorita etansarii cu banda waterproof, acoperisul prezinta si cusaturi intarite pentru o rezistenta centrala sporita la ploaie.

Acest cort pliabil tip pavilion este protejat la coroziune si este rezistent la impact. Cortul pliabil este destinat pentru utilizare spontana si temporara.

Pavilionul de gradina 3x3m are o inaltime totala reglabila intre 3-3.2m, o inaltime de intrare reglabila intre 1.85-2.05m.

Cortul pliabil ieftin se livreaza complet, cu acoperis alb, 2 pereti albi cu intrare centrala ce se inchide cu fermoar si 2 pereti albi cu fereastra (dimensiune aprox. fereastra 0.92x0.95m), 8 tarusi si 4 franghii de ancorare pentru o stabilitate sporita, geanta de transport din poliester oxford. Flexibil si usor, pur si simplu decideti singur unde doriti să fie intrarile la cort sau unde doriti sa atasati ferestrele - datorita peretilor laterali individuali! Peretii sunt realizati din poliester de 160 gr.

Peretii laterali ai acestui cort tip pavilion ieftin se ataseaza de structura cu ajutorul benzilor velcro, 6 la numar,  si se prind intre ei tot cu ajutorul unei benzi velcro.

Constructia acestui cort tip pavilion permite o asamblare rapida si usoara, fara alte unelte. Stabilitate ridicata si flexibilitate in acelasi timp datorita materialului robust si al conectorilor si suruburilor cu blocare automata si mecanism clic. Acoperisul este prevazut cu 4 inele din plastic ce permit ancorarea cu franghii.

Talpa fiecarui picior este realizata din otel si are aprox. 6x6cm. 

Care sunt avantajele acoperisului acoperit cu PVC: cusaturi impermeabile datorita etansarii cu banda, usor de asamblat si depozitat, punctele de contact dintre structura din otel si acoperis sunt intarite cu elemente anti-frictiune. 

Specificații:

Impermeabilitate: hidrofuga

Rezistenta la rupere: aprox. 700 N sau 70 kg *25 conform DIN EN ISO 13934-1

Greutate totala aprox. 25 kg.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Cort pavilion ieftin 3x3m

Cort pavilion ieftin 3x3m

Cort pavilion ieftin 3x3m

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare