Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Huse și standuri telefon și tableta

Huse și standuri personalizate pentru telefon și tabletă

Cu toții avem un smartphone sau o tabletă și implicit avem nevoie de accesorii pentru acestea. Quick Promo vă pune la dispoziție o gamă largă de huse și suporturi pentru telefonul și tableta dvs., cu posibilitate de personalizare prin tampografie, gravură laser, transfer serigrafic sau...

Huse și standuri personalizate pentru telefon și tabletă

Cu toții avem un smartphone sau o tabletă și implicit avem nevoie de accesorii pentru acestea. Quick Promo vă pune la dispoziție o gamă largă de huse și suporturi pentru telefonul și tableta dvs., cu posibilitate de personalizare prin tampografie, gravură laser, transfer serigrafic sau print digital. Promovați-vă din timp compania sau serviciile oferite consumatorilor.

Citește mai mult

Huse și standuri telefon și tableta Total 33 produse (1 pagină)

Afișez 1-33 din 33 produse
Afișez 1-33 din 33 produse

Comandați acum huse și standuri  pentru telefon și tabletă la prețuri avantajoase!

Gama noastră cuprinde huse universale pentru tablete de 9-10", fabricate din PU, ce oferă o bună protecție dispozitivului cât și un aspect elegant. Pot fi utilizate și ca suport pentru tabletă prin simpla pliere a capacului frontal.

Suporturile pentru telefon sunt fabricate din plastic sau metal, potrivite și pentru tabletă, ce includ și stylus pentru o navigare ușoară.

Vă recomandăm și suportul pentru tabletă Chef, dedicat bucătarilor moderni și creativi. Cu ajutorul pixului robust cu stylus tableta este ușor de utilizat atunci când este abur în bucătărie, fără a lăsa urme de mâncare pe ea.

Fiți la curent cu tehnologia și dăruiți colaboratorilor voștri un gadget impresionant.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare