Rame foto

Achiziționează rame foto personalizate la prețuri de importator!

Quick Promo vă oferă posibilitatea să comandați online ramele foto care se potrivesc cu amintirile dvs. și care pot fi personalizate după placul fiecăruia. Ramele foto personalizate de pe site-ul quickpromo.ro vă vor ajuta să vă depănați amintirile într-un mod unic și personalizat. Cereți acum o...

Achiziționează rame foto personalizate la prețuri de importator!

Quick Promo vă oferă posibilitatea să comandați online ramele foto care se potrivesc cu amintirile dvs. și care pot fi personalizate după placul fiecăruia. Ramele foto personalizate de pe site-ul quickpromo.ro vă vor ajuta să vă depănați amintirile într-un mod unic și personalizat. Cereți acum o ofertă pentru personalizarea ramelor foto!

Citește mai mult

Rame foto Nu există produse în cadrul acestei categorii. (0 pagini)

Comandați rame foto personalizate cu livrare rapidă!

Oamenii preferă să-și amintească cele mai frumoase momente din viață, iar fotografiile înrămate scot la iveală cele mai plăcute amintiri. Personalizarea ramelor foto se poate realiza prin tampografie, pe modelele din plastic sau lemn, sau prin gravură laser, pe ramele metalice.

Ramele foto pot fi clasice sau digitale. Rama foto digitală este un ecran înzestrat cu un soft de vizualizare a pozelor.  Astfel, rama digitală se încarcă cu poze cu ajutorul unui card de memorie sau un stick USB și se așează pe birou, apoi dispozitivul va afișa nu o poză, ci un întreg slideshow. În acest fel veți avea mereu la dispoziție albumul cu amintiri la vedere.

Rama foto potrivită pentru fotografiile dvs. le va scoate în evidență și le va mări importanța atât pentru dvs. cât și pentru persoanele din jurul dvs. Rama foto personalizată, potrivită pentru fotografiile dvs., este acea ramă care, în funcție de contextul în care au fost realizate fotografiile, va ști cum să pună în evidență esența momentului imortalizat și îi va da un contur atât de intens încât acel moment va prinde viață de fiecare dată când vă veți îndrepta ochii asupra lui.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare