Mobilier evenimente

Mobilier evenimente - Organizare evenimente corporate

Ești în căutarea unui mobilier de evenimente care să fie inovativ și să aducă un plus de valoare evenimentului tău? Indiferent că participi la evenimente corporate, sampling, catering sau la organizare de evenimente corporate, mobilierul nostru le întrece pe toate. Este ușor de transportat, compact și...

Mobilier evenimente - Organizare evenimente corporate

Ești în căutarea unui mobilier de evenimente care să fie inovativ și să aducă un plus de valoare evenimentului tău? Indiferent că participi la evenimente corporate, sampling, catering sau la organizare de evenimente corporate, mobilierul nostru le întrece pe toate. Este ușor de transportat, compact și se poate instala cu ușurință de o singură persoană. 

Toate mesele noastre și băncile se pot personaliza full colour ceea ce înseamnă că orice idee creativă grafică poate fi transpusă în realitate. Atât mesele de evenimente cât și băncile de evenimente sunt personalizate folosind procedeul de sublimare care îi conferă graficii rezistență în timp și o imagine vibrantă captând atenția trecătorului.

Scoateți brandul din anonimat sau fă-l mai puternic cu produsele gonflabile de la Quick Promo, distribuitor oficial în România al brandului AXION.

Citește mai mult

Mobilier evenimente Total 40 produse (1 pagină)

Afișez 1-40 din 40 produse
Afișez 1-40 din 40 produse

Comandați mobilier evenimente de la Quick Promo

Avantajele folosirii unui mobilier evenimente de calitate gonflabil de la Quick Promo sunt numeroase:

Mobilier gonflabil AXION - varietate și calitate

Mobilier evenimente AXION

Mobilierul goflabil de la AXION îți poate oferi kitul de evenimente premium pe care îl căutai.  Setul nostru de mobilier gonflabil conține scaune tip gogoașă, scaune tip puf, mese și birouri în diferite forme și combinații. Este ușor de transportat datorită greutății, dar foarte stabil după inflație. Întreaga instalare pentru un eveniment durează doar câteva minute. Pe deasupra, fiecare produs AXION mobilier poate fi imprimat prin tehnologia de sublimare, fără nici un risc de zgâriere.

Stabilitate mobilier evenimente gonflabil

În cazul în care evenimentul are loc în aer liber și se pot stârni vânturi puternice mobilierul nostru de evenimente se poate ancora atât cu placă de metal cât și cu balast tip sac. Rezultatul este un mobilier extrem de stabil chiar și la viteze ale vântului foarte mari. Ancorarea produselor gonflabile de evenimente nu va mai fi un coșmar. Îți oferim cele mai bun mobilier de evenimente  de la AXION, realizate prin tehnologie și inginerie europeană, care sunt waterproof, ignifuge și rezistente la UV.

Stabilitate mobilier evenimente

Mobilier evenimente ușor de transportat

Transportul unui mobilier pentru evenimente la locul în care se va desfășura evenimentul este un coșmar, dar acum totul e diferit cu mobilierul de la AXION. Fiecare produs este dotat cu geantă de transport sub formă de disc pentru un transport ultra ușor. Să vă mai spunem că tot mobilierul împreună cu cortul încap într-un portbagaj de mașină mică! Astfel, veți reduce costurile cu logistica și cu achiziția mobilierului.

Mobilier evenimente ușor de transportat

Tuburi etanșe din TPU de calitate

 
Toate produsele gonflabile AXION folosesc tuburi etanșe de 250 microni din TPU realizate prin ultimele tehnologii de sudare HF. Toate tuburile auprotecție din poliester 500D HT, prin urmare întreaga structură este în același timp rigidă dar și flexibiliă atunci când vine vorba de temperaturi, mobilierul de evenimente AXION putând fi folosit și pe pârtiile de ski dar și la raliul DAKAR. 

Mobilier gonflabil Axion structura tub

Culori disponibile fără limite

Pentru moblierul de evenimente AXION se utilizează cele mai noi tehnologii pentru: personalizare prin sublimare, tăiere și lipire de aceea fiecare obiect gonflabil poate avea imprimată chiar și o fotografie. Husa personalizată poate fi ușor interschimbată cu una nouă ce are o altă grafică fără să trebuiască să cumpărați spre exemplu o nouă masă.

Mobilier evenimente cu luminare internă

Cu mesele gonflabile Bistro și Bongo veți face cea mai bună impresie în special pentru că permit (opțional) montarea de sisteme de iluminare. Aceastea sunt disponibile cu conectare la 220V sau cu utilizarea de acumulatori. Culorile LED-urilor pot fi alese la alegere fie din culorile RGB sau se poate folosi culoarea albă. Datorită sistemului modern de LED-uri conectate la bateriile Li-Ion compacte, iluminarea produselor de evenimente de la AXION este eficientă și ușor de folosit  pentru orice eveniment.

Masa evenimente iluminata

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare