Masa cafea gonflabila personalizata 70cm Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Masa cafea gonflabila personalizata 70cm

QP48-MCF-P70

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Masa cafea gonflabila personalizata 70cm. Potentialii tai clienti iti vor cunoaste brandul in timp ce se bucura de mancarea gustoasa sau de o discutie in detaliu despre o posibila colaborare. Suprafata mesei de cafea l gonflabile este un loc minunat pentru a plasa un logo sau o grafica legata de compania dumneavoastra. Mesele de cafea personalizate construiesc asocieri pozitive, combinand o masa cu promovarea marcii.

Masa cafea gonflabila are un blat cu diametru de 80cm, o inaltime de 70 cm si o greutate de 13 kg. Se umfla cu pompa electrica in cateva secunde, sau cu pompa manuala in mai putin de 1 minut. Pentru protectia blatului, masa cafea personalizata este prevazuta cu folie PVC transparenta, astfel brandul se mentine curat si vizibil. Dimensiune geanta transport: 80 x 80 x 15cm.

Masa cafea gonflabila personalizata se poate ilumina la interior. Sistemul de iluminare a mesei gonflabile personalizate functioneaza pe baza de acumulatori. Timpul de iluminare a mesei cafea personalizate este de pana la 8 ore de functionare continua, in functie de temperatura ambianta si de gradul de incarcare a acumulatorilor. Incarcarea se face cu ajutorul incarcatorului inclus in pachet. Timpul de incarcare de 100% este de aproximativ 10 ore.

Disponibila si in varianta de 110 cm inaltime.

Va puteti imagina o expozitie, targ sau spectacol fara mese gonflabile personalizate? Raspunsul este destul de evident. Mesele gonflabile personalizate nu sunt doar o reclama, ci si o solutie extrem de utila si practica, sunt realizate precis si solid, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji pentru stabilitatea lor.  Tesatura durabila este realizata din poliester 230gr iar grafica se printeaza folosind tehnica de printare prin sublimare, care le garanteaza durabilitatea si rezistenta la conditiile meteorologice. Asa ca mergeti mai departe si puneti mesele gonflabile personalizate afara daca evenimentul are loc in aer liber.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Masa cafea gonflabila personalizata 70cm

Masa cafea gonflabila personalizata 70cm

Masa cafea gonflabila personalizata 70cm

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare