Masa cocktail gonflabila personalizata 110cm Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Masa cocktail gonflabila personalizata 110cm

QP48-MCK-P110

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Masa cocktail gonflabila personalizata 110cm. Potentialii tai clienti iti vor cunoaste brandul in timp ce se bucura de mancarea gustoasa sau de o discutie in detaliu despre o posibila colaborare. Suprafata mesei cocktail gonflabile este un loc minunat pentru a plasa un logo sau o grafica legata de compania dumneavoastra. Mesele cocktail personalizate construiesc asocieri pozitive, combinand o masa cu promovarea marcii.

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca solutiile pe care le proiectam pot satisface pe deplin asteptarile individuale ale tuturor clientilor, atat in ​​ceea ce priveste estetica, cat si functionalitatea. Folosind solutii tehnologice moderne, cunostinte si multi ani de experienta, cream produse originale care sustin activitatile de marketing si promovare ale companiei, mesele cocktail gonflabile personalizate fiind o solutie ideala de promovare, usor de montat si demontat.

Masa cocktail gonflabila are un blat cu diametru de 80cm, o inaltime de 110 cm si o greutate de 13 kg. Se umfla cu pompa electrica in cateva secunde, sau cu pompa manuala in mai putin de 1 minut. Pentru protectia blatului, masa cocktail personalizata este prevazuta cu folie PVC transparenta, astfel brandul se mentine curat si vizibil. Dimensiune geanta transport: 80 x 80 x 15cm.

Masa cocktail gonflabila personalizata se poate ilumina la interior. Sistemul de iluminare a mesei cocktail functioneaza pe baza de acumulatori. Timpul de iluminare a mesei cocktail personalizate este de pana la 8 ore de functionare continua, in functie de temperatura ambianta si de gradul de incarcare a acumulatorilor. Incarcarea se face cu ajutorul incarcatorului inclus in pachet. Timpul de incarcare de 100% este de aproximativ 10 ore.

Disponibila si in varianta de 70 cm inaltime.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Masa cocktail gonflabila personalizata 110cm

Masa cocktail gonflabila personalizata 110cm

Masa cocktail gonflabila personalizata 110cm

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare