Cuburi pliabile personalizate Cubik Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Cuburi pliabile personalizate Cubik

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cuburi pliabile personalizate Cubik. 

Evenimentele indoor si outdoor joaca un rol important in promovarea obiectului de activitate al companiei dvs., aici apar potentialii clienti. Ce trebuie sa faceti pentru a le capta atentia? Raspunsul este simplu:prezentati-va cu aceste cuburi pliabile pentru evenimente cu posibilitate de personalizare full color. Acest mijloc inovator de promovare nu poate fi ignorat si nici subestimat.

Puteti personaliza cubul cu logo-ul companiei dvs. sau alte elemente grafice conexe. Cuburile personalizate reprezinta un mijloc universal de publicitate care nu va deveni niciodata depasit. Intotdeauna potentialii clienti au nevoie de un loc unde sa se aseze iar folosirea acestor cuburi personalizate reperezinta metoda cea mai eficienta.

Cuburile pliabile personalizate Cubik sunt o alternativa la cuburile personalizate din spuma. Cuburile personalizate Cubik sunt eficiente si practice, functionale si la indemana, care pot inlocui cu usurinta cuburile standard din spuma. Cuburile sunt usoare astfel incat le puteti transporta cu usurinta.

Cubul personalizat Cubik este pliabil - acesta este cel mai bun avantaj al sau. Comparativ cu un cub din spuma, cubul pliabil personalizat ocupa foarte putin spatiu (atunci cand este pliat), ceea ce le face usor de transportat si va permite sa luati cu dvs. mai multe bucati.

Cuburile personalizate sunt realizate din materiale de inalta calitate, tesaturi din poliester sau piele ecologica. Cadrul este realizat din lemn si spuma poliuretanica. Folosim tehnici de sublimare sau de imprimare cu latex. Cuburile sunt disponibile in mai multe dimensiuni:

Dim. produs instalat Dim. produs pliat Greutate
40 x 40 cm 40 x 40 x 7 cm 4 kg
50 x 50 cm 50 x 50 x 7 cm 6.6 kg
80 x 40 cm 80 x 40 x 7 cm 7 kg
100 x 50 cm 100 x 50 x 7 cm 10 kg

Cub pliabil personalizat Cubik - surprindeti pe altii cu inovația dvs.!

Probabil va intrebati cum puteti utiliza cuburile noastre personalizate. Exista atat de multe variante de utilizare incat doar imaginatia dvs. va poate pune piedici. Cuburile publicitare pot fi utilizate in principal ca pufuri, tabureti, scaune, compartimente de depozitare sau in orice alt mod la care va puteti gandi. Puteti aranja cuburi personalizate formand diferite forme sau puteti pune fiecare cub intr-un loc diferit pentru a forma un puzzle. 

Cuburile pliabile personalizate pentru evenimente nu reprezinta doar un loc confortabil, ci si un mijloc inovator de promovare si publicitate. Forma lor interesanta combinata cu o imprimare distinctiva nu poate trece neobservata. 

Cuburile personalizate sunt perfecte pentru targuri, expozitii, conferinte, festivitati, festivaluri sau alte tipuri de evenimente.

Fii observat și alege cuburi personalizate!

Timp de productie si livrare 12-15 zile lucratoare.

Pentru o oferta completa va rog sa ne contactati la adresa de e-mail vanzari@quickpromo.ro

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Cuburi pliabile personalizate Cubik

Cuburi pliabile personalizate Cubik

Cuburi pliabile personalizate Cubik

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare