Scaun plaja pliabil personalizat Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Scaun plaja pliabil personalizat

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Scaune plaja pliabile personalizate

Sezlonguri personalizate

Un sezlong personalizat nu este doar un loc confortabil pentru a sta relaxat, ci si un mod original de a va promova compania.

Scaunele plaja pliabile personalizate prezinta o structura rezistenta, ramele sunt certificate si tesatura este puternica cu posibilitate de imprimare digitala. Calitatea imprimarii digitale este confirmata de certificatul OEKO-TEX, ceea ce confirma faptul ca este 100% sigura pentru sanatatea dvs. si nu contine substante toxice. Scaunele plaja sau sezlongurile personalizate se disting prin designul lor original. Oferim sezlonguri personalizate pentru una sau doua persoane, cu husa detasabila, cu si fara cotiera.

Scaunele pentru plaja personalizate sunt utilizate ca instrument eficient pentru sustinerea campaniilor de marketing si promovare a brandului. Sezlongurile personalizate sunt practice iar materialul din care sunt fabricate poate fi folosit ca baza pentru prezentarea brandului si a logo-ului companiei sau a unui mesaj publicitar atragator si de impact. Toate scaunele de plaja pe care vi le punem la dispozitie au o structura solida din lemn, asigurand o durabilitate ridicata si rezistenta la diferite conditii meteo. Materialul de inalta calitate poate rezista pana la 120kg. 

Sezlonguri personalizate sau Scaunele plaja pliabile personalizate sunt usoare si sigur de utilizat datorita mecanismului de siguranta anti-pliere.

Sezlongurile personalizate sunt o modalitate excelenta de a va promova produsele si serviciile, precum si de a construi o imagine pozitiva companiei dvs. Toate variantele noastre de produs reprezinta o combinatie estetica de functionalitate si durabilitate. Oferim imprimari digitale profesionale pe toata suprafata sezlongului. Profitati la maxim de aceste sezlonguri personalizate selectand una din optiunile suplimentare de imprimare:

-sezlonguri cu personalizare fata-verso

-sezlonguri cu tesatura personalizata lunga in partea din spate

-sezlonguri cu tesatura personalizata scurta in partea din spate

-sezlonguri cu pernuta personalizata

-sezlonguri cu structura colorata

sezlonguri personalizate quick promo

Decideti cat de mult doriti ca mesajul dvs. sa fie vizibil alegand una din optiunile mai sus mentionate.

Sezlongurile personalizate sunt de 3 tipuri:

Model Dim.pachet Greutate
varianta standard  123 x 57 x 7 cm 3.3 kg
varianta cu cotiere 140 x 59 x 7 cm 4.3 kg
varianta dubla 144 x 121 x 8 cm 11 kg

scaun plaja personalizat quick promo

Daca aveti propria idee neobisnuita despre cum ar trebui sa arate sezlongul dvs. de plaja personalizat, va rugam sa ne contactati, vom face tot posibilul pentru a implementa fiecare din proiectele dvs.

Acordam atentie nevoilor individuale ale clientilor nostri pentru a obtine un efect original si satisfacator.

Timp de productie si livrare 12-15 zile lucratoare.

Pentru o oferta completa va rog sa ne contactati la adresa de e-mail vanzari@quickpromo.ro

Sezlonguri personalizate

Review-uri

Nota 
2023-04-15

Foarte calitativ

Am comandat mai multe scaune de plaja pliabile de la Quick Promo și au fost impecabile. Îi recomand pentru seriozitate, promptitudine și pentru calitatea produselor.

Scrieţi un review

Scaun plaja pliabil personalizat

Scaun plaja pliabil personalizat

Scaun plaja pliabil personalizat

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare