Textile

Textile personalizate

Textilele personalizate generează cel mai mare număr de impresii când este comparat cu alte produse promoționale, și în plus se află în top vânzări de produse promoționale.

Vă oferim cea mai variată de textile personalizate care să satisfacă nevoile clienților dvs., de la tricouri personalizate la jachete și geci personalizate și până la pături și șorțuri care se pot personaliza, vă oferim mii de produse textile care vă vor ajuta să vă creșteți notorietatea brandului și numele...

Textile personalizate

Textilele personalizate generează cel mai mare număr de impresii când este comparat cu alte produse promoționale, și în plus se află în top vânzări de produse promoționale.

Vă oferim cea mai variată de textile personalizate care să satisfacă nevoile clienților dvs., de la tricouri personalizate la jachete și geci personalizate și până la pături și șorțuri care se pot personaliza, vă oferim mii de produse textile care vă vor ajuta să vă creșteți notorietatea brandului și numele companiei. Echipa noastră de experți vă va ajuta să faceți alegerea potrivită.

Citește mai mult

Subcategorii

 • Tricouri

  Tricouri personalizate

  Tricouri personalizate în cea mai mare gamă de culori și modele le veți găsi doar pe quickpromo.ro. A folosi tricouri personalizate în campanii e ca și cum am avea panouri publicitare pentru mesajul sau campania ta în fiecare oraș! Participanți la evenimente, angajați, echipe sportive, membri ai familiei și oricine se poate bucura de tricourile personalizate cu logo-ul sau brandul tău. Construiește-ți brand awareness prin echiparea fanilor și prietenilor cu tricouri personalizate care au logo-ul tău, și fii sigur că ei își vor dori acest lucru.

 • Tricouri Polo

  Tricouri polo personalizate

  Tricouri polo personalizate în cea mai mare gamă de modele, culori le veți găsi doar pe quickpromo.ro. Puteți să le purtați în munca de zi cu zi dar în același timp se pot utiliza și la combinațiile casual pentru întâlnirile de afaceri. De asemenea se pot folosi tricouri polo personalizate ca și uniformă pentru echipa dvs., astfel veți ajuta la recunoașterea brandului dvs. atunci când aveți expoziții și târguri. Puteți alege culoarea, lungimea mânecii, metoda de personalizare și poziția logo-ul dvs. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu tot suportul pentru a vă livra produse de calitate.

 • Cămăși

  Camasi personalizate

  Vă ajutăm să vă îmbrăcați cu succes afacerea utilizând camasi personalizate. Quick Promo vă oferă o varietate de camasi pentru companii ce pot fi personalizate pentru a se potrivi brandului dvs. Angajații dvs. vor avea un aspect profesional și lustruit dacă vor utiliza cămăși brodate sau printate. La noi veti gasi toata gama de camasi personalizate, camasi brodate sau camasi cu logo.

 • Bluze

  Bluze personalizate

  Hainele comfortabile cum sunt bluzele personalizate sunt articolul principal la îndemână în orice dulap pentru că sunt moi, ușor de îmbrăcat și au o suprafață relativ mare de afișare al logo-ului companiei dvs. Pot fi cadourile corporate potrivite pentru anumite ocazii. Bluzele sunt folosite 365 de zile pe an, atunci când oamenii nu sunt prezenți la muncă, cum ar fi atunci când merg la sală, în jurul casei, atunci când aleargă, călătoresc și sunt în timpul liber. Quick Promo are o selecție foarte mare de bluze care se pot personaliza de la stilul atletic până la cel casual, cu siguranță se vor potrivi nevoilor audieței dvs.

 • Hanorace

  Hanorace personalizate

  Unei companii de succes îi pasă întotdeauna de angajații și clienții săi, indiferent de anotimp și temperatură. În lunile reci, hanoracele personalizate sunt printre cele mai bune alegeri atunci când aveți nevoie de produse promoționale. Dăruiți angajaților și clienților un hanorac cu mâneci lung personalizat și competiția dvs. nu va putea face față acestui cadou și clienții dvs. vă vor ține minte.

 • Jachete polar

  Jachete polar personalizate

  Caută în catalogul online de produse și în cataloagele de pe Homepage jachetele polar personalizate care vor ține de cald clienților dvs. în zilele friguroase. Cumpărați jachete polo personalizate cu logo-ul și cu designul companiei cu livrare rapidă, la timp pentru a ajunge la evenimentul dvs. și încântați audiența cu îmbrăcăminte utilă care vor face ca produsele și serviciile dvs. să fie relevante pentru clienții noi și cei existenți.

 • Veste

  Veste damă și bărbați personalizate

  Vestele personalizate sunt perfecte pentru ieșirile în aer liber unde veți avea vizibilitate mărită a brandului. Se pot personaliza prin broderie cu logo-ul sau mesajul dvs. și asigură confort, oferă îndemânare celor care le poartă în depozite, șantiere și celor care folosesc vesta ca echipament de protecție.

 • Geci și jachete

  Geci și jachete personalizate

  Geci, jachete, jachete softshell personalizate sunt compatibile cu orice anotimp și vor proteja clienții și angajații dvs. asigurând în același o expunere a brandului cât mai mare. Cu peste 200 de modele și stiluri, de la variante cu glugă sau fără glugă disponibile atât pentru bărbați, femei sau copii, catalogul nostru de geci și jachete care se pot personaliza poate răspunde oricărei solicitări de preț, culoare, cantitate și livrare rapidă.

 • Pantaloni

  Comandă pantaloni personalizați pentru angajații companiei tale!

  Participanți la evenimente, angajați, echipe sportive, membri ai familiei și oricine se poate bucura de pantalonii personalizați cu logo-ul sau brandul tău.

 • Căciuli

  Căciuli personalizate pentru evenimente promoționale

  Căciulile brodate sunt perfecte ca și produse promoționale sau ca și cadou. Personalizați-le cu logo-ul, grafica dvs. sau sloganul companiei. Acestea pot fi personalizate prin broderie, patch sau cu imprimare direct în țesătură.

 • Fulare și mănuși

  Fulare și mănuși personalizate

  Mănușile și fularele personalizate care reprezintă numele companiei și logo-ul sunt cadoul de iarnă perfect. Alegeți din selecția noastră de fulare și mănuși personalizate, mănuși fără deget, fulare fleece și multe alte produse. Perfecte pentru ieșirile la munte dar și pentru a fi cadouri corporate!

 • Pături

  Pături personalizate

  Cumpără păturile noastre personalizate la prețuri de en-gross și profită de avantajele pe care ți le oferă produsele promoționale în a salva bugetul de marketing. Spune-le angajaților cât de mult îi protejezi oferindu-le pături personalizate din fleece cu numele companiei.

 • Prosoape și halate baie

  Prosoape și halate brodate

  Întâmpinați-vă clienții cu prosoape brodate de calitate cu numele hotelului dvs. și ei vă vor reține mai ușor. Oferiți-le și un halat brodat și ei vă vor ține minte pentru ospitalitatea și facilitățile oferite. Oferiți-le pe timpul șederii și un prosop pentru plajă personalizat și ei vor reveni iar și iar.

 • Sport
 • Lenjerie
 • Copii
 • Horeca
Afișez 1-48 din 827 produse

Comandă îmbrăcăminte personalizată la preț de importator

Îmbrăcămintea personalizată va atrage cu siguranță atenția audienței dvs., pentru că acestea au cea mai mare suprafață de personalizare și pentru că este mai ușor să recunoști un logo sau brand de pe un tricou personalizat decât de pe un pix.

Creați memorabilitate evenimentelor dvs. ce vă vor ajuta să vă creșteți cota de piață și să deveniți un jucător important în industria dvs. Îmbrăcămintea personalizată este cadoul ideal pentru târguri, convenții, zile onomastice dar pentru că este practică și cea mai utilizată de oameni, și se poate broda pentru a scoate în evidență mesajul companiei și pentru ca personalizarea să fie mai rezistentă și de efect.

Gama noastră de îmbrăcăminte personalizată este foarte variată și puteți selecta de la jachete și geci, jachete polar, cămăși, bluze, hanorace, căciuli și fulare, tricouri și până la prosoape, halate de baie și pături care se pot personaliza prin broderie sau transfer serigrafic.

Comandați produsele de la noi și puteți primi transport gratuit la produsele semnalizate cu eticheta livrare gratuită.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare