Totemuri publicitare gonflabile

Totemuri publicitare gonflabile

Aceste totemuri publicitare gonflabile sunt diferite de cât tot ce ai întâlnit. Se pot face cât o geantă puţin mai mare decât de laptop şi se pot instala pe orice tip de terasament. Totemurile publicitare Axion sunt gândite pentru exterior dar se pot folosi şi la interior. Sunt waterproof, rezistente UV şi ignifuge. Aceste...

Totemuri publicitare gonflabile

Aceste totemuri publicitare gonflabile sunt diferite de cât tot ce ai întâlnit. Se pot face cât o geantă puţin mai mare decât de laptop şi se pot instala pe orice tip de terasament. Totemurile publicitare Axion sunt gândite pentru exterior dar se pot folosi şi la interior. Sunt waterproof, rezistente UV şi ignifuge. Aceste totemuri publicitare sunt realizate dintr-un tub din poliuretan intern transparent. La exterior au o husă din poliester de 220 g şiun blat întărit la bază. Totul este protejat de o husă din PVC care este de fapt geanta încorporată întregului sistem.

Fiecare totem conţine frânghii şi ţăruşi pentru montaj pe iarbă. Opţional se poate opta şi pentru sistemul de blaturi tip placă de oţel. Totemurile noastre nu sunt recomandate pentru a fi folosite ca sisteme permanente dar se pot folosi pe perioade lungi de timp.

Avantajul e că spre deosebire de un steag brandul tău va sta drept. Se pot produce totemuri publicitare până la 5 m înălţime şi 96 cm diametru pentru cele tip tub iar pentru cele tip bloc înălţimi de până la 4 m şi 100 cm latură.

Citește mai mult

Totemuri publicitare gonflabile Total 28 produse (1 pagină)

Afișez 1-28 din 28 produse
Afișez 1-28 din 28 produse

Totemuri Luminoase

Totemurile publicitare Axion pot fi folosit şi cu un sistem de iluminat la 220 V sau cu sistem tip acumulatori de la Black & Decker. Avem totemuri luminoase tip tub (cilindru) sau totemuri tip bloc (paralelipedice) care se pot modifica cu acest sistem

Odată montat acest sistem brandul tău va fi iluminat în timpul nopţii sau evenimentelor nocturne. Foloseşte sistemele ingenioase de totemuri luminoase de la Axion pentru a fi înaintea concurenţei. Chiar dacă ai un eveniment pe o pârtie de schi în munţi, în oraş la un maraton aceste totemuri luminoase te vor scuti de timp şi bani. Se instalează în 5-10 minute cu ajutorul unei pompe electrice şi se transportă uşor chiar şi pe o motocicletă. Să nu mai vorbim de montaj, chiar şi un copil le poate monta. 

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare