Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Statii meteo

Stații meteo cu personalizare, calendar și termometru

Achiziționează la prețuri de importator stațiile noastre meteo cu personalizare, calendar și termometru. Este unul din cadourile pe care clienții le vor prefera în fața altor produse promoționale care nu au utilitate. Se pot personaliza prin tampografie doar apăsați pe butonul Cere...

Stații meteo cu personalizare, calendar și termometru

Achiziționează la prețuri de importator stațiile noastre meteo cu personalizare, calendar și termometru. Este unul din cadourile pe care clienții le vor prefera în fața altor produse promoționale care nu au utilitate. Se pot personaliza prin tampografie doar apăsați pe butonul Cere oferta din pagina produsului, completați datele și un consultant de vânzări vă va contacta în cel mai scurt timp.

Citește mai mult

Statii meteo Total 8 produse (1 pagină)

Afișez 1-8 din 8 produse
Afișez 1-8 din 8 produse

Stațiile meteo personalizate utile în casă

Stațiile meteo personalizate sunt un cadou util în casa oricărui client sau angajat, pentru că va fi folosit pentru mult timp, și-i va anunța pe aceștia când să se trezească, când să iasă sau nu din casă și cum să se îmbrace. Unele din stațiile noastre meteo sunt dotate cu termometru exterior, higrometru, alarmă și pot oferi prognoza meteo din timp. Personalizarea se poate face prin tampografie la una sau mai multe culori.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare