Produse promotionale din bambus

Produse promotionale din bambus

Vorbim de produse promotionale din bambus atunci cand doresti sa nu mai poluezi folosind produse din plastic. Va fi mereu cel mai bun trend pentru ca produsele rezultate sunt mai prietenoase cu mediul si nu produc atata poluare pentru fabricarea lor. Pe www.quickpromo.ro vei gasi o gama variata de produse...

Produse promotionale din bambus

Vorbim de produse promotionale din bambus atunci cand doresti sa nu mai poluezi folosind produse din plastic. Va fi mereu cel mai bun trend pentru ca produsele rezultate sunt mai prietenoase cu mediul si nu produc atata poluare pentru fabricarea lor. Pe www.quickpromo.ro vei gasi o gama variata de produse promotionale din bambus. De la ceasuri personalizate din bambus, suport telefon din bambus personalizat, pixuri din bambus personalizate si pana la statii meteo personalizate din bambus si chiar sosete din fibra de bambus personalizate. Credem ca oferta noastra este foarte variata.

Citește mai mult

Produse promotionale din bambus Total 43 produse (1 pagină)

Afișez 1-43 din 43 produse
Afișez 1-43 din 43 produse

Produse promotionale din bambus personalizate

Folositi produse promotionale din bambus personalizate ori de cate ori simtiti nevoia ca vreti altceva intr-o campanie. Produsele eco sunt la mare cautare pentru ca avem o responsabilitate colectiva.

Aceste produse promotionale din bambus se pot personaliza fie prin gravura laser, tampografie, eticheta digitala sau doming (eticheta epoxidica)

Tehnica de personalizare cea mai recomandata pentru produsele promotionale din bambus este gravura laser impreuna cu tampografia.

Profitați acum de oferte contactand colegii nostri pe chat sau pe email!

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare