Cuburi din spuma personalizate Roundy Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Cuburi din spuma personalizate Roundy

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cuburi din spuma personalizate Roundy

Cuburile din spuma personalizate Roundy se prezinta in doua variante, in functie de continutul din interior. Prima varianta se bazeaza pe spuma sustinuta de o tapiterie bine intarita, care asigura o stabilitate exceptionala, si a doua varianta este un polistiren mai usor, sustinut de tapiterie. Constructia cuburilor permite pastrarea formei originale mult timp, asigurand in acelasi timp o prezentare perfecta a graficii. Personalizarea este realizata prin imprimare digitala ecologica a carei calitate este confirmata de certificate. Personalizarea se realizeaza pe poliester sau piele ecologica, si este laminata pentru a proteja printul impotriva abraziunii.

Cele mai importanta avantaje ale cuburilor personalizate din spuma este mobilitatea lor, care este influentata de dimensiunile reduse si greutatea lor mica, suprafata mare de imprimare (de la 0,96 m2 pana la 2,5 m2) si posibilitatea de a crea orice forma (nu doar patrata). 

Acest cub este gândit pentru a susține o persoană de 130 kg. Spuma susține foarte bine un om matur neexistând efectul de afundare, acest produs este unul stabil.

Cuburile din spuma personalizate Roundy sunt disponibile in doua dimensiuni:

Dimensiuni cub  Greutate
40 x 40 x 40 cm 1.8 kg
50 x 50 x 50 cm 3.4 kg

Cuburile din spuma personalizate Roundy pot fi utilizate in mai multe moduri: pufuri, scaune, tabureti, corpuri publicitare suspendate sau panouri publicitare. 

Cuburile personalizate sunt ideale pentru targuri, expozitii, conferinte, festivitati, evenimente sportive, festivaluri sau alte tipuri de evenimente.

Alege sa fii observat prin cuburi din spuma personalizate!

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Cuburi din spuma personalizate Roundy

Cuburi din spuma personalizate Roundy

Cuburi din spuma personalizate Roundy

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare