Cort evenimente Stretch 10x15 m material waterproof african beduin flexibil Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Cort evenimente Stretch 10x15 m material waterproof

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cort evenimente Stretch 10x15 m material waterproof. Acest cort evenimente flexibil este de inspirație africană cu membrană din Australia.

Am creat acest pachet pentru clienții care participă la multe evenimente într-un an și vor cea mai mare rezistență de la o membrană. Membrana waterproof de 560 g cu acoperire din PVC pe ambele parti, este o membrană de trafic intens pentru clienții care au multe evenimente într-un an.

Este un cort flexibil fabricat dintr-o membrană rezistentă la vânturi de 100-115 km/h (dacă este instalat corect), ușor de instalat și foarte configurabil.

Cu această membrană elastică se pot crea forme diferite de cort. Față de alte materiale de pe piață aceste materiale își revin după ce au fost instalate într-o anumită formă. Mai mult sunt singurele îndeajuns de elastice pentru a crea forme interesante pentru evenimente de poveste.

Luați legătura cu unul din consultanții de vânzări pentru a vă consilia în alegerea celor mai bune corturi africane și a face achiziția în cunoștință de cauză.

Mai mult suntem singurii din Europa care pot personaliza o astfel de membrană cu logo-ul companiei folosind print UV sau serigrafie.

Dimensiuni:

10 x 15 m

Material:

Waterproof 560 g/m2 (PVC) lipit cu 2 straturi 

Înălțime:

3.75 m 

Tip:

Lipit cu cleme de ancorare

Suprafața pentru instalare:

13x18 m

Poli pliabili:

Da

Suprafața acoperită:

150 m2

Timp de asamblare:

1 - 2 ore

Greutate:

150 Kg

Nr. de persoane pt. asamblare:

2-3

Capacitate persoane (DISCO):

150

Capacitate persoane (CINEMA/PE BANCĂ):

112/75

Un cort evenimente stretch 10 x 15 m material wterproof conține:

  • Acoperiș waterproof de 560 g/m2 cu dublă acoperire din PVC mai multe culori disponibile (se pot personaliza logo-uri simple prin print UV)
  • 2 x Poli pliabili din aluminiu 45 mm de 3.75 m ( 2.5+1.25 m)
  • 8 x Poli pliabili din aluminiu 45 mm de 2.5 m
  • 6 x Poli pliabili din aluminiu 45 mm de 2.25 m
  • 14 x Conectori pentru poli
  • 2 x Suporti pol central tip placa de otel zincat 50 x 50  cm
  • 2 x Axe 45 mm
  • 8 x Țăruși ancorare suport pol central
  • 1 x Set țăruși zincati pentru ancorare poli externi (18 buc de 75 cm)
  • 2 x Farfurii pentru polii centrali
  • 14 x Capace din cauciuc pentru polii laterali
  • 22 x Cleme (14 cleme cu insertii + 8 cleme normale)
  • 22 x Șuruburi cleme
  • 22 x Carabine mari
  • 22 x Carabine mici
  • 2 x Conectori poli
  • 1 x Pachet STANDARD frânghii (8 buc duble pe colturi de 8 mm si 10 buc simple de 8 mm)
  • 1 x Kit de reparație
  • 1 x Geantă de transport din PVC 100x50x30 cm
  • 1 x Geantă de transport poli 133x23x33 cm
  • 1 x Geantă de transport accesorii 62x62x4 cm
  • 4 x Prelate de montaj/demontaj

Cort evenimente stretch cu multiple forme

Un cort de evenimente stretch ce se poate instala in multiple forme veti gasi doar la Quick Promo. Diversitatea accesoriilor, calitatea acestora si modul facil de instalare il fac perfect pentru utilizatorii care doresc sa aiba un cort la purtator care sa acopere o suprafata mare si sa fie usor de instalat. Aceste materiale își recuperează forma inițială indiferent de câți poli au fost instalați. Materialele sunt waterproof, ignifuge, rezistente UV și antibacteriene. Se pot întreține ușor dacă la fiecare instalare se folosește o folie de montaj și se curăță de fiecare dată când sunt murdare.

Corturile noastre se pot folosi pe ambele parti, fiind acoperite pe ambele fete cu PVC.

Modalitati instalare cort evenimente stretch 9x12 m

Capacitate cort evenimente 10x15 m

Un cort stretch de la noi este ușor de instalat. Forma pe care o dai acestui cort ține doar de imaginația ta.  Sa instalezi un cort flexibil stretch nu este o treaba grea. Un avantaj mare este că nu ai limite cum să-l instalezi. Fiecare mod de instalare este corect și poți realiza orice formă de cort oricând. Pentru a instala de exemplu, 10x15 m, ia aproape 2 ore in 2-3 oameni. În câteva minute poți avea un acoperiș cu stil care oferă umbră reală și este rezistent la apă.

Capacitate cort stretch 10x15 m Quick Promo

Poli si accesorii de calitate

Am pus ce e mai bun in corturile noastre stretch. Pe langa materialul de cort stretch de cea mai buna un calitate, in pachet veti gasi poli extensibili (pliabili) anodizati de cea mai buna calitate, franghii si cleme tratate care se folosesc in mediul maritim. In acest kit aveti incluse franghii triple care ajuta la o mai buna intindere a membranei dar si creaza forme mai interesante. Se pot alege pachete cu poli la 2 m sau cu fringhii simple. Pachetul de pe site este gandit pentru a fi incarcat cu usurinta intr-o masina mica.

Corturi evenimente personalizate

Dacă ești din cei care caută corturi evenimente personalizate dar fără să facă compromisuri la calitate atunci ai ajuns unde trebuie. Corturile noastre se pot personaliza prin print UV. Singurul dezavantaj este că după personalizare cortul trebuie instalat în aceeași configurație de fiecare dată. Altfel sunt șanse ca unele logo-uri să ajungă în dreptul polilor.

Personalizare corturi africane personalizate

Corturi flexibile de tip stretch realizate in Europa cu membrană din Australia

Oferim cea mai variată ofertă de corturi flexibile de tip stretch și nu numai. Avem în portofoliu corturi pneumatice, corturi tip floare, corturi pliabile și corturi tip stea. Dezvoltarea, design-ul și fabricarea acestor corturi se întâmplă sub un singur depozit de 3000 m2. Aceste corturi sunt proiectate să reziste la 100 km/h. În practică aceste corturi au rezistat și la vânturi de 120 km/h.

Avantaje corturi stretch Quick Promo

Aceste corturi evenimente stretch oferă :

  • Calitate – Fiecare cort stretch care se produce trece printr-un proces riguros de control al calității pentru a nu exista defecte. Cu absorbant UV pentru a rezista la soare și a nu se decolora la soare, și agenți anti bacterieni pentru a crește durata de viață a produsului și a inhiba petele. Corturile noastre sunt cele mai calitative de pe piață.
  • Valoare – Oferă cel mai bun cort pentru valoarea banilor plătită. Aceste corturi sunt realizate să țină 10 ani sau chiar mai mult. Au fost cazuri când după 130 de evenimente acest cort arăta aproape nou.
  • Ușor de transportat – Orice cort Stretch încape într-o mașină mică (dacă se folosesc poli extensibili). Există și varianta de poli standard mai ieftini.
  • Perfect pentru teren accidentat sau asimetric - Se poate instala oriunde la mare, la munte, pe iarbă sau pe beton (e nevoie de ancore speciale neincluse în pachetul standard).
  • Material flexibil cu recuperarea memoriei  – Dacă se schimbă configurația polilor pe acoperiș nu există riscul ca de la instalările anterioare materialul să rămână întins.
  • Comfort și liniște - Pentru că aceste corturi stretch oferă umbră 100% și rezistență waterproof garantată spre deosebire de alte corturi. De  aceea invitații tăi vor fi în siguranță și nu vor putea fi opriți de soare puternic sau ploaie.
  • Rezistent la 100 km/h - Aceste corturi au fost testate în munți pentru a vedea rezistența reală la vânturi.
  • Culori la alegere – Corturile noastre stretch vin într-o varietate foarte mare de culori și putem face aproape orice culoare îți dorești. (dacă este îndeplinită cantitatea minimă).
  • Branding – Poți alege să printezi logo-ul prin tehnica UV și e o modalitate de a atrage atenția.
  • Flexibilitate –  Poți alege dintr-o varietate destul de mare de mărimi.  De asemenea poți alege să realizăm și o dimensiune personalizată sau un sistem de unire a acestor corturi stretch pentru a acoperi orice spațiu.
  • Satisfacție garantată – Vă va place să lucrați cu o companie care oferă servicii de consultanță profesională pentru un produs cu care vă veți mândri.
  • Service și piese de schimb - Pentru corturile noastre oferim service și piese de schimb pentru cel puțin 5 ani. 
  • Garanție - Toate corturile noastre au o garanție de 12 luni.

Aceste corturi africane flexibile sunt disponibile într-o gamă variată de mărimi de 4.5 m x 6 m până la 20 m x 30 m. Putem personaliza aceste corturi flexibile cu logo-ul sau grafica clientului prin print UV.

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Cort evenimente Stretch 10x15 m material waterproof

Cort evenimente Stretch 10x15 m material waterproof

Cort evenimente Stretch 10x15 m material waterproof

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare