Cort stea personalizat Star 10x10m Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Cort stea personalizat Star 10x10m

QP48-P-STAR-100

Prețuri pe cantități
Cantitate 1+
Preț 0,00 Lei
*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Cort stea personalizat Star 10x10m. Corturile stea personalizate fac senzatie in timpul evenimentelor de top si in mod clar in timpul festivalurilor. Este suficient sa montezi mai multe corturi stea personalizate si ai o promovare si o vizibilitate garantata. Cu ajutorul corturilor stea personalizate evenimentele in aer liber devin din ce in ce mai populare.

Comandati corturi stea personalizate pentru a atrage cat mai multi clienti la evenimentul tau. Cortul stea personalizat Star 10x10m te protejeaza atat de soare cat si de ploaie, materialul tip poliester 230gr. este wateproof iar personalizarea lui se realizeaza prin sublimare. Cortul stea personalizat Star 10x10m are 8 intrari, astfel poti adauga pana la 8 pereti personalizati. Peretii pot fi simpli, cu fereastra sau cu usa.

Intregul pachet include: 1 pol central de 4.2m, acoperis din poliester 230gr, dispozitiv de masurare, tarusi pentru ancorare, chingi pentru tensionare, ciocan, genti de transport. Greutate cort fara pereti: 47 kg.

Link video instalare cort stea Star 10x10m:

https://www.youtube.com/watch?v=AEi5u3URlTI&t=19s

Corturile stea personalizate atrag atentia prin forma lor, fiind ideale pentru petreceri private in gradina, festivaluri, conferinte, targuri si expozitii. Cortul stea Star 10x10m are o forma moderna si ofera un spatiu generos ce poate fi personalizat full color, cu orice design dorit de client.

Quick Promo va pune la dispozitie cea mai mare gama de corturi stea personalizate, la cel mai bun pret!

Comanda corturi stea personalizate, cele mai ieftine din piata!

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Cort stea personalizat Star 10x10m

Cort stea personalizat Star 10x10m

Cort stea personalizat Star 10x10m

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare