Filtrare listă de produse

Resetează filtrele
Culori disponibile

Geci și jachete

Geci și jachete personalizate

Geci, jachete, jachete softshell personalizate sunt compatibile cu orice anotimp și vor proteja clienții și angajații dvs. asigurând în același o expunere a brandului cât mai mare. Cu peste 200 de modele și stiluri, de la variante cu glugă sau fără glugă disponibile atât pentru bărbați, femei sau copii, catalogul nostru de geci și...

Geci și jachete personalizate

Geci, jachete, jachete softshell personalizate sunt compatibile cu orice anotimp și vor proteja clienții și angajații dvs. asigurând în același o expunere a brandului cât mai mare. Cu peste 200 de modele și stiluri, de la variante cu glugă sau fără glugă disponibile atât pentru bărbați, femei sau copii, catalogul nostru de geci și jachete care se pot personaliza poate răspunde oricărei solicitări de preț, culoare, cantitate și livrare rapidă.

Citește mai mult

Geci și jachete Total 104 produse (3 pagini)

Afișez 49-96 din 104 produse
Afișez 49-96 din 104 produse

Jachete groase și jachete ușoare cu personalizare

Indiferent de anotimp jachetele și gecile noastre fac față cerințelor și condițiilor meteo. De la jachete ușoare cu protecție împotriva vântului și ploii la jachete groase pentru operațiuni pe timp de iarnă, noi vă oferim toată gama disponibilă în lume. Jachetele softshell se pot folosi ca și echipament de lucru pentru angajații care lucrează la înălțime, pentru dotarea echipei sau chiar ca și cadou aniversar pentru unul din angajați sau parteneri. Comandă online din cele mai reprezentative branduri de geci și jachete promoționale de la: B&C, Regatta, Result, Russell, SG, Stormtech, Sols, Kariban, etc. Protejează-ți angajații și partenerii de vânt, ploaie, zăpadă oferindu-le geci și jachete și ei vă vor aprecia și vă vor ține minte pe termen lung. Aveți foarte multe variante de a realiza cele mai “branduite” geci și jachete, de exemplu puteți personaliza jacheta care se potrivește ca și culoare și stil cu logo-ul și sloganul companiei . La sfârșit veți fi mândri că partenerii și clienții dvs. poartă în public geaca oferită de compania dvs. Gecile personalizate îi fac pe oameni să simtă că sunt parte dintr-un grup! Puteți ușor să-i faceți ușor pe angajatii dvs. să se simtă ca făcând parte dintr-un club exclusivist, e de ajuns să le oferiți jacheta sau geaca cu personalizare și ei vă vor câștiga încrederea și admirația. De cele mai multe ori jachetele și gecile cu logo sunt folosit ca mijloc de insentivare sau ca și cadou de zi onomastică, atât pentru angajați cât și pentru parteneri.

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare