Tricouri fuxia personalizate Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi ghid marimi
Vezi stocul pe culori

Tricouri personalizate Heroes

Stoc intern: 0

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Tricouri personalizate Heroes. Modelul Heroes este un tricou ce se poate personaliza prin diverse tehnici de personalizare. Poate fi folosit atat pentru adulti cat si pentru copii. Se poate personaliza prin serigrafie, transfer (fara margini), transfer 3D si broderie. Este realizat din 100% bumbac de 150 g/m2. Croiala este tubulara fara cusaturi laterale. Gulerul este rotund fiind un tricou la baza gatului. Disponibil in 21 de culori si in 10 marimi de la XXS la 5XL. Se poate asorta cu sepcile Heroes pentru adulti, sau sepcile pentru copii Heroes. Acest tricou este White Label, eticheta se poate scoate. 

Pentru livrarea rapidă de 6-7 zile cu personalizare din campanie e nevoie de minim 500 de bucăți. În rest se poate comanda orice cantitate en-gross.

Review-uri

Nota 
2023-03-12

Nu a intrat la apă

Mi-a plăcut că e moale și nu a intrat la apă. Personalizarea pe care am avut-o a fost complicată dar cei de la Quick Promo s-au descurcat de minune.

Scrieţi un review

Tricouri personalizate Heroes

Tricouri personalizate Heroes

Tricouri personalizate Heroes

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare