Baloane gonflabile personalizate Mărește

* Mostrele de culoare ale produselor sunt reprezentative si este posibil ca ele sa nu corespunda cu culoarea identitatii dvs. vizuale sau cu culoarea pe care dvs. o cautati.
Vezi stocul pe culori

Numai online

Baloane gonflabile personalizate

*Prețurile afișate nu includ TVA, transportul și nici costurile de personalizare.
Ai nevoie de ajutor?
Cere ofertă
Cere mostră

Baloane gonflabile personalizate. Baloanele gonflabile publicitare reprezinta o metoda clara si eficienta de promovare a brandului sau a mesajului dvs. Baloanele gonflabile personalizate se disting prin estetica atractiva si sunt recunoscute usor de la distanta. Datorita dimensiunii sale, balonul gonflabil personalizat va domina standul dvs.atragand privirile vizitatorilor.

Acordam cea mai mare importanta calitatii si durabilitatii produselor noastre deoarece scopul nostru este satisfactia dumneavoastra. Baloanele gonflabile personalizate sunt un mijloc eficient și practic de obtinere a succesului campaniei dvs. de marketing, permit expunerea perfecta a logoului companiei dvs. Datorita acestora, standul companiei dvs. la targuri, conferinte, festivaluri va atrage atentia si totodata va starni interesul.

Structura personalizabila a balonului gonflabil este realizata din poliester de 220g/m2.

Baloanele gonflabile personalizate sunt disponibile in mai multe dimensiuni:

Înălțime balon Diametru balon Dimensiune bază Dimensiune pachet Greutate pachet
2 m 1.4 m 0.7 m 70x45x45 cm 6.9 Kg
3 m 2.1 m 1.1 m 90x50x45 cm 8.1 Kg
4 m 2.8 m 1.5 m 90x50x45 cm 14.8 Kg
5 m 3.5 m 1.8 m 140x70x50 cm 26.2 Kg
6 m 4.2 m 2.2 m 140x70x50 cm 38.1 Kg

In ciuda dimensiunilor considerabile dupa umflare (2m, 3m, 4m, 5m, 6m inaltime), baloanele gonflabile mari imprimate pe care le oferim sunt practice si usor de transportat. Datorita sistemului de umflare atasat, a compresorului incorporat de 230V, acestea pot fi montate si demontate rapid in locul dorit și chiar usor de depozitat in masina pentru a le transporta la urmatorul eveniment.

Un balon gonflabil personalizat este una dintre cele mai interesante forme de publicitate. Datorita dimensiunii sale, balonul gonflabil atrage atentia potentialilor dvs. clienti si afiseaza sigla sau reclama companiei dvs. Eficacitatea și eficienta acestei metode pot fi observate in primul rand in timpul evenimentelor de masa si in timpul evenimentelor ce se desfasoara aer liber, cum ar fi concerte, festivitati, raliuri, festivaluri, maratoane, standuri promotionale sau targuri comerciale. In timpul unor astfel de evenimente balonul dvs. gonflabil publicitar se poate inalta pe intreg spatiul, atragand privirile vizitatorilor.

Baloanele gonflabile pentru evenimente reprezinta o solutie fantastica de promovare deoarece, in ciuda dimensiunilor finale mari si a afisarii perfecte a logoului companiei dvs. si a sloganurilor publicitare, dupa pliere acestea sunt mici si foarte usor de transportat. Impreuna cu balonul publicitar pe care l-ati comandat veti primi si o geanta rezistenta cu fermoar care va va facilita transportul balonului gonflabil. Totodata in pachet sunt inclusi 4 tarusi pentru ancorare cu franghii si ciocan.

Transportul unor materiale publicitare uriase nu a fost niciodata atat de usor!

Baloane gonflabile personalizate - versatilitate, rezistenta si eficienta.
Baloanele gonflabile personalizate sunt usor de utilizat si usor de instalat. Cea mai buna dovada in acest sens este faptul ca puteti desfasura un balon gonflabil colorat de 3 m in doar 60 de secunde! Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati balonul gonflabil pliat oriunde, conectati compresorul electric iar balonul se va umfla automat cu aer. Singurul lucru care trebuie facut este sa ancorezi balonul gonflabil cu tarusii si franghiile furnizate in pachet. Asta e tot! Balonul dvs. gonflabil este gata sa va promoveze afacerea in doar cateva clipe.

Baloanele gonflabile personalizate pe care le realizam sunt fabricate din cele mai bune materiale si cu ajutorul celor mai avansate tehnologii. Toate baloanele sunt fabricate din poliester durabil și clorura de polivinil care sunt rezistente, impermeabile si, in plus, foarte rezistente la deteriorarea mecanica. Specialistii nostri asigura, de asemenea, cea mai inalta calitate a imprimarii.

Comandati baloane gonflabile personalizate!

Timp de productie si livrare 12-15 zile lucratoare.

Pentru o oferta completa va rog sa ne contactati la adresa de e-mail vanzari@quickpromo.ro

Review-uri

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un review

Baloane gonflabile personalizate

Baloane gonflabile personalizate

Baloane gonflabile personalizate

Produse similare

Vizualizate recent

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu noutățile

Urmărește-ne pe rețelele de socializare